Kirjoittaja

Olen Teija, 43-vuotias oululaistunut savolainen. Suurimpia intohimojani ovat kirjoittaminen, lukeminen sekä musiikki, tällä hetkellä erityisesti laulaminen, mutta myös lähes koko elämän mittainen harrastukseni pianonsoitto. Perheeseeni kuuluu aviomies sekä kolme kissaa, jotka toimivat myös oivana testiryhmänä leipomisille ja kokkailuille.

Pidän leipomisesta, juhlatunnelmasta ja erityisesti joulusta. Niiden innoittamana syntyi tämä blogi, Joulureki, vuonna 2011. Alkuun kirjoitin sitä yhdessä siskontyttöni kanssa, mutta parin vuoden jälkeen jatkoin kirjoittamista yksin. Rakastan Joulureen kirjoittamista ja jaksan innostua joulusta ympäri vuoden. Voin sanoa olevani Jouluihminen isolla jiillä, suorastaan Jouluhullu.

Kiitos, kun olet tullut lukemaan Joulurekeä! Otan mielelläni vastaan juttuehdotuksia ja palautetta blogin kommenteissa tai sähköpostitse osoitteeseen teija.joulureki (a) gmail.com.

t. Teija


2 kommenttia:

  1. Mahdottoman ihana joulublogi, luin yhdeltä istumalta ja meni rattoisasti koko ilta (oho, kello on puoli kaksi yöllä!! :O ). Jään ehdottomasti seuraamaan ja kokeilen varmasti myös useampiakin leipomuksia näillä ohjeilla! Ihanaa joulun 2018 odotusta! (Vain jouluihmiselle voi toivottaa näin heinäkuun alussa! ;D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa ihana kuulla, että jouluihmisiä eksyy blogiini näin kesälläkin. :) Jouluajatukset pysyvät mukana ympäri vuoden, vaikka niistä ei aina tulisi kirjoitettua tänne blogiin. Toivottavasti pysyt Joulureen kyydissä jatkossakin! Ihanaa joulunodotusta sinullekin! :)

      Poista