lauantai 3. helmikuuta 2018

Juhlakimara

Rakastan kirjoittamista, rakastan joulua, mutta rakastan myös juhlatunnelmaa yleensäkin. Joulurekeä kirjoittaessa olen huomannut, että olisipa mukava kirjoittaa vähän pääsiäisestäkin. Ja juhannuksesta. Ystävänpäivästä. Äitienpäivästä. Halloweenista vasta olisikin mukava kirjoittaa! Näiden ajatusten vallatessa päätä syntyi ajatus juhlablogista, jossa kirjoittaisin kaikista juhlista samaan tyyliin kuin kirjoitan joulusta Joulureessä. Ajatus hautui ja kypsyi ja lopulta tuli aika perustaa juhlablogi, Juhlakimara, joka löytyy osoitteesta www.juhlakimara.fi. (Juhlakimaraa pääset lukemaan osoitelinkkiä klikkaamalla.) 

Juhlakimarassa juhlitaan kaikkia ajankohtaisia vuoden juhlia paitsi joulua. Joulu ja siihen liittyvät juhlat (adventit ja loppiainen) pysyvät edelleen täällä Joulureessä. Juhlakimarassa saatetaan juhlia myös muita juhlia, kuten syntymäpäiviä, tupaantuliaisia, ristiäisiä jne. Juhlakimarasta löytyy kaikkea mahdollista juhliin liittyvää aina juhlaruoista juhlakoristeisiin ja juhlaperinteisiin ja kaikkea siltä väliltä. Mitään sellaista juhliin liittyvää ei olekaan, mistä Juhlakimarassa ei voitaisi kirjoittaa.

Juhlakimaran juhliminen alkaa Runebergin päivästä, josta kirjoitin ensimmäisen jutun eilen.

Kaikki te Joulureen lukijat olette lämpimästi tervetulleita lukemaan myös Juhlakimaraa. Joulureki pysyy ennallaan uudesta blogista huolimatta. Joulureen joulujutut lisääntyvät loppuvuotta kohti, mutta toki kesälläkin saattaa tulla blogitekstejä sopivan tilanteen tullen.

P.S. Kuten joku saattoi jo huomata, on Joulureelläkin nyt uusi, ikioma verkkotunnus www.joulureki.fi. Blogiin pääsee edelleenkin myös vanhalla blogspot-osoitteella.

1 kommentti: