tiistai 21. marraskuuta 2017

Vuohenjuustotortut viikunahillolla




Olen viime aikoina nähnyt internetissä monessakin paikassa muffinssikehikkoon tehtyjä joulutorttuja ja päätin itsekin kokeilla niitä. Nämä ovat kyllä helpoimmat joulutortut ikinä ja niihin voi laittaa täytteeksi ihan mitä tahansa paistonkestävää täytettä pelkäämättä, että täyte leviää tortun ulkopuolelle.

Laitoin tavallisen joulutortun taikinalevyn jokaiseen muffinssivuoan koloon ja painoin levyn keskelle siivun vuohenjuustoa. Paistoin torttuja 225 asteessa n. 15 minuuttia. Vuohenjuusto kuohui paiston aikana, mutta siitä ei kannata huolestua. Jäähtyessään vuohenjuusto painuu jälleen kuppien pohjalle. Kun paistuneet tortut olivat jäähtyneet, laitoin jokaiseen torttuun pari teelusikallista viikunahilloa. Ja ei muuta kuin nautiskelemaan!


Tortut ennen paistamista.

Tortut heti paistamisen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti