perjantai 4. marraskuuta 2016

Jouluista lukemista

Mistä tulee joulufiilis? No Disneyn joulusarjiksista tietenkin! Aku Ankan teemataskari "Aaton sankari" on kotiutunut meillekin. En ole vielä raaskinut lukea sitä. Jotenkin jo pelkkä taskarin hypisteleminen lisää joulutunnelmaa. Säästän tämän taskarin lukemisen johonkin sopivaan hetkeen, kun olen yksin kotona, sytytän takkaan tulen, lämmitän glögiä ja teen pesän sohvannurkkaan glögimukin, piparipurkin ja taskukirjan kanssa.


Eräänä päivänä kauppareissulla suunnistin marketin kirjaosastolle ajatellen, että jos jokin joulukirja maksaa alle 5 €, niin ostan sen. Vastaan tuli ihana herkkulahjakirja, jonka hintaa en uskaltanut edes katsoa. Selasin kirjan ja ihastuin siihen kovasti. Kirja ei varsinaisesti ole joulukirja, mutta siinä on myös jouluisia ruokalahjoja ja paketointeja. Tosin minun mielestäni kaikki kirjan lahjat sopivat joululahjoiksi. Ja tämä kirja maksoi vain 4,95 €!


Kaupoista löytyy jo monia joululehtiä ja olen ostanutkin niistä suunnilleen suurimman osan. Ihan ensimmäisenä kauppoihin ilmestyi Joulun Kotiaarre -lehti. Tämä lehti oli pettymys sekä sisällöltään, että kanneltaan. Jo heti kanteen oli tullut pikkiriikkinen, mutta sanan merkitystä ratkaisesti muuttava kirjoitusvirhe. Lehden sisältö ei ollut niin jouluinen, kuin kannen kuva lupasi. Olisi saanut jäädä ostamatta.


Muita joululehtiä olen lueskellut jonkin verran, mutta syvempi tutustuminen on vielä edessäpäin. Kaikkien aikojen Joulu -lehteä odotin eniten, mutta kansi tuotti pettymyksen. Aikaisempina vuosina lehden nimi on kirjoitettu suurilla kauniilla kaunokirjaimilla ja nyt fontti oli muutettu. Sisällöltään lehti tuntuu olevan entisten kaltainen ja toivonkin, että tarkempi sisältöön tutustuminen vie minut tämän pettymyksen yli.

Näistä lehdistä Simply Christmas on suosikkini, sillä siinä on eniten blingblingiä, joka taitaa olla meillä tämän joulun teema.


Kuka onkaan ilmestynyt meidän takan päälle?!


Tyynelän Elias-tonttuhan siellä!

3 kommenttia:

  1. Mullakin tuo Joulutaskari kuuluu jouluperinteisiin, ja olen itse asiassa kerännyt ne kaikki kirppiksiltä. Tuo uusin on vielä ostamatta, mutta kotiutan sen varmasti ensi viikolla. :)

    VastaaPoista
  2. meillä on niitä tavallisia taskareita 370 mieheni kerään niitä olenkin kirppikseltä ostanut hyvä kuntosia joulu paketiin.. ihanaa joulun odotusta <3

    VastaaPoista