keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Kortteja ja kuohuvaa

Joulukorttiaskartelut on aloitettu. 28 joulukorttia on nyt valmiina, mutta ne eivät riitä. En vielä tiedä, teenkö lisää kortteja vai lähetänkö omatekoisten lisäksi kaupasta ostettuja. Joulukorttitarvikkeita on kyllä vielä jemmassa, mutta ideoista en ole aivan varma. Tämän ensimmäisen erän kortit on tehty 3D-arkeista, jotka pelastin alkuvuonna alennuskoreista useammastakin kaupasta. Olen jo hieman kyllästynyt 3D-kortteihin, mutta näillä mennään nyt.


Viime vuoden uutuutena tuli Alkoihin glögikuohuviini Glöet. Yritin tuolloin etsiä sitä Oulusta tuloksetta. Pettymys korvattiin sillä, että sekoitin itse glögiä ja kuohuviiniä sekaisin ja lopputulos oli erinomainen. Sain glögikuohuviinisekoitusta jopa Oulun Olimpos-ravintolasta kauniisti pyytämällä ja sielläkin juoma oli todella hyvää. Tänä vuonna minulla kävi parempi tuuri ja löysin Glöetiä jo nyt lokakuussa. Petyin. Juoma on pelkkä kalpea varjo oman glögikuohuviinisekoituksen rinnalla. Vaan tulipahan tämäkin kokeiltua, eikä tarvitse enää Glöetin perässä juosta. Sekoitan jatkossakin glögikuohuviinin itse.


8 kommenttia:

 1. Ompa kauniita kortteja. Mie olen ollut niin laiskana, enkä ole tehnyt yhtään korttia.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että löysin blogisi, mukavia hyvin kirjoitettuja juttuja ja kivoja kuvia. Ja olet urakan tehnyt korttien kanssa, todella upeita, vastaanottajat varmasti ilahtuvat :) Sydämellistä joulun odotusta!

  VastaaPoista
 3. Kuoharia ja glögiä! Eipä olisi tullut itselleni mieleen,varmasti hyvä ja maistuva alkudrinkki vaikkapa jouluvieraille (alkotonta kuoharia?). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvin käy alkoholitonkin kuohari. Minä olen käyttänyt tässä alkoholillista kuoharia, kun sitä tulee vain puolet drinkistä, niin juomasta ei tule kovin voimakasta. En tykkää, että jouluna juodaan alkoholia paria lasillista enempää, joten kuohariglögidrinkin ja punaviinilasillisen voin ottaa. :)

   Poista
 4. Tuo tokaylin kortti on superupea, vaikka muutkin ovat kyllä kauniita! Millä ratiolla teet glögikuohuviinin vai ihan vaan makusi mukaaan? :-) Ja mitä kuoharia käytät, jotain kuivaa varmaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :)

   Glögikuohuviiniin laitan puolet glögiä ja puolet kuohuviiniä. Olen käyttänyt milloin mitäkin kuivaa kuohuviiniä ja yleensä Valion tummaa glögiä.

   Poista