torstai 15. syyskuuta 2016

100 yötä jouluun on

Kun jouluun on enää 100 yötä, tarkoittaa se virallista joulun odotuksen aloittamista jokaiselle jouluhullulle niin kuin minä. Joulu tuntuu olevan paljon lähempänä, kun öitä jouluun on tämän päivän jälkeen enää kaksinumeroinen luku. 100-yötä-jouluun-päivää eli satasta voi juhlistaa nauttimalla jouluisista asioista ihan luvan kanssa. Meillä on tänään ollut tuli sekä kynttilöissä että takassa. Tein myös muutamia jouluherkkuja glögin seuraksi. Glögin löytäminen oli hankalaa näin syyskuussa, mutta löysin lopulta puolen litran pullon kajaanilaista Juntulan glögiä, josta en ollut tätä ennen kuullutkaan. Olipa muuten todella hyvää glögiä! Ostan tätä varmasti jatkossakin. Glögin seuraksi tein joulutorttuja omenahillotäytteellä sekä pasteijoita. Pasteijoiden täytteeksi tein yksinkertaisen seoksen riisistä, härkiksestä ja juustoraasteesta. Seoksen maustoin suolalla, pippurilla, sipulilla ja paprikajauheella. Pipareitakin piti saada, mutta ne ovat kaupasta ostettuja.
4 kommenttia:

 1. Kylläpä näyttää hyviltä! Juuri vähän aikaa sitten kuulin ekaa kertaa tuosta härkiksestä. Sitä on testattava! :) Ja muuten, ihana muki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Härkis yllätti minut erittäin positiivisesti. On jopa parempaa kuin suuren suosion saavuttanut nyhtökaura ja helpommin saatavilla!

   Poista
 2. Täällä on katsottu Mikin Joulutarina dvd ja syöty joulutorttuja sadan yön kunniaksi. :) Meidän kaupoista löytyy jo glögiäkin.

  VastaaPoista
 3. On ihanaa, kun joulublogit rupeaa heräilemään ihan kunnolla. :) Näitä fiilistelyjä on niin mukava lueskella. Mitä lähemmäksi joulua mennään, niin sitä vähempi ehtii käydä lueskelemassa ja kommentoimassa muiden blogeja. Näin se on niin mukavaa, kun saa ihan rauhassa fiilistellä. <3

  VastaaPoista