keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Jouluaaton jälkiruoka

Lapsuudenkodissani syötiin jouluruualla aina jälkiruokana luumukiisseliä kermavaahdolla. Tämä jälkiruoka on jouluaaton ruokalistalla omassa kodissanikin. Eilen tekemäni luumukiisseli on jäähtynyt ja valmista jälkiruuaksi.

Kermavaahdon tein soijakermasta. Sekaan laitoin pari teelusikallista vaniljasokeria. Tykkään soijakermavaahdosta enemmän kuin tavallisesta kermavaahdosta. Luumukiisselin kanssa ihan mahdottoman hyvää!!
Nämä jälkiruokakulhot ostin pari viikkoa sitten Kultakeramiikan tehtaanmyymälästä Pihtiputaalta. Kulhot ovat 2-laatua, mutta minä ainakaan en niissä mitään vikaa huomaa. 10 €:lla sai 6 jouluaiheista kulhoa ja kulhoja oli muistaakseni neljällä eri kuviolla. 


2 kommenttia:

  1. Nam! Luumukiisseli kermavaahdolla on myös mun lempparia! Soijakermaa en ole koskaan kokeillut.vois kyllä testata! Ja ihanat kulhot ja edulliset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin hämmästyin kulhojen edullisuutta. Jouluaiheiset mukit olivat nekin vain 10 € / 4 kpl, mutta ne jätin ostamatta, koska meillä on niin mahdottoman paljon mukeja entuudestaankin ja joulumukejakin löytyy. Jouluaiheisia jälkiruokakulhoja ei onneksi ollut, niin oli hyvä syy ostaa nämä. :)

      Poista