perjantai 13. marraskuuta 2015

Hulluna joululehtiin

Hyvä on. Tunnustan. Joululehtien ostaminen meni tänä vuonna överiksi. Neljän aiemmin esittelemäni lehden lisäksi niitä on ilmestynyt kotiini vielä neljä lisää. Uskomatonta, miten paljon joululehtiä nykyään ilmestyy! Eikä tässä ole edes kaikki, kaupassa on vielä monta lehteä lisää. Ei ole kaukana menneisyydessä se aika, kun joululehtiä ilmestyi vain yksi tai kaksi vuodessa. Vaan tämä lehtiläjä saa nyt luvan riittää tälle joululle minun osaltani. Ja tallella ovat vielä edellisvuosien joululehdet. Joten eiköhän tässä ole nyt ideoiden lähteitä vaikka muille jakaa.

Uusimmat lehtihankintani ovat Leivotaan-lehden joulunumero, Kodin kuvalehden jouluekstra, Kaikkien aikojen jouluherkut sekä Ihana-lehti. Leivotaan-lehden lisänä tuli vielä Karkit-vihkonen. Kaikissa näissä lehdissä on niin paljon kaikkea ihanaa, että ihan sydän pakahtuu näitä katsellessa. Haluaisin testailla vielä ennen joulua kymmeniä eri leipomuksia ja ruokia. Askarteluideoitakin on pää pullollaan. Joulun taika on tänä vuonna suorastaan käsinkosketeltavissa. Tästä joulusta tuntuu todellakin tulevan kaikkien aikojen joulu!

Uusimmat joululehteni 

Tämän vuoden joululehtieni kokonaissaldo.


3 kommenttia:

 1. Mulle kävi aika lailla samalla tavoin. Siis noiden lehtien kanssa. Nyt niitä on vino pino. :D Ajattelin myös, etten enää ostaisi, eli toivottavasti kovin houkuttelevan näköisiä lehtiä ei enää ilmestyisi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpottavaa, etten ole ainoa repsahtanut. :) Kyllä minunkin tämän vuoden joululehdet nyt saa olla tässä, ei yhtään enää lisää. Tulee kalliiksi tällaiset repsahtelut. :)

   Poista
 2. Mullakin on samoja joululehtiä. Olen myös kirpparilta löytänyt tänä vuonna monia lehtiä. Viimeksi löytyi muun muassa Sinooperin Sinä osaat -joululehtiä.

  VastaaPoista