sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Kolmas paketti Salaiselta Jouluystävältä

Niin vaan loppui tämänkin vuoden Salainen Jouluystävä kolmannen paketin myötä. Minua on kyllä nyt niin hemmoteltu näillä paketeilla. Tämä viimeinenkin paketti oli oikein mieleinen edeltäjiensä lailla. Pakettien lähettäjäksi paljastui Tinttamariia, suuret kiitokset hänelle!!!

Kolmannessa paketissa oli suloisia servettejä, aivan ihanan tuoksuista teetä, kaunis jouluinen peltirasia sekä kolme pahvista joulukoristetta, jotka on tarkoitus maalata mukana tulleilla maaleilla. Parantumattomana servetti- ja peltirasiafriikkinä hymäilin oikein tyytyväisenä nämä saadessani. Teetä en ole ehtinyt vielä maistamaan, mutta huomenna illalla kinkkua paistellessa aion keitellä siitä huumaavan tuoksuista juomaa samalla kun heitän aivot narikkaan ja maalailen pahviset joulukoristeet kuuseen ripustettavaksi.

Vielä kerran paljon kiitoksia Tinttamariialle tästä ja edellisistä paketeista! Oikein ihanaa joulua sinulle ja kaikille muillekin Joulureen Salaiseen Jouluystävään osallistuneille! Ja paljon kiitoksia Wiltsulle kierroksen läpivetämisestä. Viime vuodesta viisastuneena tiedän, miten valtava työ siinä on ollut. Minä jatkan edellisessä postauksessa aloittamaan joulurauhaa. Täällä törmäillään taas, kun on blogille omistautumisen vuoro. :)

1 kommentti: