maanantai 2. joulukuuta 2013

Joulurauha

Joulu alkaa olla jo kihelmöivän lähellä ja täällä jouluvalmistelut etenevät pikkuhiljaa. Minulla on tällä hetkellä enemmän joulumieltä kuin moniin vuosiin ja se on paljon se, koska joka vuosi on joulumieltä ollut yllin kyllin. On ihanaa laittaa kotia joulukuntoon ja suunnitella joulun ruokia, lahjoja ja tunnelmaa kynttilöiden palaessa ja joululaulujen soidessa. Innostukseni jouluun ei siis ole kadonnut yhtään minnekään, vaikka Joulureen päivitykset ovat olleet vähäiset viime aikoina. Sen sijaan minuun on iskenyt blogiähky. Vaikka touhuilen kotona jouluisia asioita ihan päivittäin, niistä bloggaaminen ei innosta laisinkaan. Ikävää Joulureen kannalta, mutta harrastusten suhteen pitää tehdä niin kuin parhaalta tuntuu, eikä niistä saa tulla pakkopullaa. Ja harrastushan tämä bloggaaminen minulle on. Eli tästä alkaa minun osaltani blogitauko, jota kutsuisin mieluummin vaikka nimellä "joulurauha". Aika näyttää kuinka kauan se kestää. Palailen Joulurekeen jos ja kun siltä tuntuu.

Wiltsu on tällä hetkellä täystyöllistetty Salaisen Jouluystävän kanssa, enkä hänen Joulurekeen kirjoittamisesta osaa sanoa mitään. Wiltsu palannee asiaan, kunhan kiireiltään ehtii.

Kommentteja saa edelleen jättää niin vanhoihin kuin uudempiinkin blogiteksteihin. Julkaisen niitä kyllä ja vastailenkin varmasti, kun siltä tuntuu. Kiitos, kun olette käyneet lukemassa Joulurekeä! Reseptejä ja muita vinkkejä kannattaa täällä selailla edelleenkin, niitä samoja tuttuja reseptejä minäkin hyvin pitkälti käytän tämän vuoden jouluherkkuja tehdessäni.

Ihanaa joulunodotusta ja joulua teille kaikille!

t. Teija


10 kommenttia:

 1. Ymmärrän täysin tuon sun blogiähkyn, itsellekin välillä sellainen tulee. Juttujasi on ollut niin ihana lukea, joten niitä jään kaipaamaan. Mutta nauti rauhasta ja kyllähän harrastuksen pitää tuntua mukavalta, muuten se ei ole harrastus.
  Oikein ihanaa ja rauhaisaa joulunodotusta ja joulua myös sinulle!! <3

  VastaaPoista
 2. Bloggailu on nimenomaan harrastus. Ensin innostuu ja ideoita pursuilee liiaksikin asti. Sitten tulee ähky ja jossakin välissä pohtii jatkaako vai ei. Sitä on tullut mietittyä itsekin. Mutta kun rauhassa miettii ja antaa ajan kulua, voi juttuja putkahdella jälleen. Kyllä blogeja luetaan, vaikka sinne tulisi tarina per kuukausi.
  Ihanaa ja rentouttavaa Joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sen takia halusinkin antaa selityksen hiljaiselolleni blogin suhteen, koska täällä käy yllättävän paljon lukijoita silloinkin, kun juttua tulee vähän. Mutta nyt heitin aivot narikkaan bloggaamisen suhteen, katsotaan mihin suuntaan aika lähtee Joulurekeä vetämään vai pysyykö se paikoillaan. :)

   Kivaa ja nautinnollista joulua sinullekin!!

   Poista
 3. Bloggailuähky taitaa iskeä melkein kaikille bloggareille jossain vaiheessa. Pienen tauon jälkeen tuntuu taas erilaiselta :) Oikein hyvää joulunodotuksen aikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, oikein mukavaa joulua sinullekin! Jouluun on tosi vähän aikaa, ihan ihmeissäni olen siitä!! :)

   Poista
 4. Viimevuotisen juttukeikan kokemuksella kävin vakoilemassa herkkureseptejäsi. Ihanaa joulua - ja jotain muuta kuin blogiähkyä! t. Sirpa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit! :) Tarpeeksi monta reseptiä kun kokeilet, niin takaan, että pian on ähky sinullakin. ;D

   Oikein ihanaa joulua sinullekin!

   Poista
 5. Hyvää joulua ja kiitos ihanista yllätyksistä! Mullakin on blogiähky blogini joulukalenterin jälkeen. 24 postausta yhteen kuukauteen on aika paljon. Jouluun jälkeen siis tahti hidastuu ja toisaalta aloitan seuraavan joulukalenterin valmistelut mahdollisimman ajoissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Oli mukavaa lähetellä sinulle paketteja. :) Oikein ihanaa joulua sinnekin!! :)

   Poista