perjantai 15. marraskuuta 2013

Toinen paketti Salaiselta Jouluystävältä

Tänään tuli toinen ihana paketti Salaiselta Jouluystävältä. Perjantai on suosikkiviikonpäiväni ja tämä paketti teki tästä perjantaista vieläkin paremman.


Paketti oli niiiin jouluinen! Loistavan punaisesta kuplakuoresta löytyi kaksi ruskeaan paperiin käärittyä pakettia: puuhapaketti ja nautintopaketti.


Lisäksi paketissa oli kortti.

"Silloin kun tekisi mieli tehdä jotain käsillä ja olla luova suosittelen avaamaan puuhapaketin. Sitten kun iskee joulukiire on hyvä henkäistä syvään ja nauttia nautintopaketin antimista."

Noooh, minulla nyt sattui yllättäen olemaan molemmat fiilikset yhtä aikaa ja avasin kummankin paketin samantien.


Puuhapaketissa oli erilaisia askartelupapereita, nauhoja ja korttipohjia. Nautintopaketissa oli Japanilaiset ristikot -lehti sekä joulusukka, jonka sisällä oli Royal-suklaata. Epäilen kertoneeni esittelyssä, että pidän japanilaisista ristikoista, muuten tuo lehti ei olisi voinut osua näin kohdalleen. RAKASTAN japanilaisia ristikoita. Ja Royal-suklaasta tykkään kuin hullu puurosta (sitä en varmasti ole maininnut).

Aivan ihana paketti!!! SUURI KIITOS Salaiselle Jouluystävälleni! Olet huippu!!! :)

4 kommenttia:

 1. Mukavan paketin sait :) Iloista viikonloppua sinulle ♥

  VastaaPoista
 2. nautintoja paketin parissa.. ja toi oli mulle ihan uutta tietoa toi japanilainen ristikko joita ei juuri mistään löydä joten olen onnellinen että sulla ei juuri tuota numeroa tainnut olla ennestään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vielä kerran! :) Ei ollut ennestään tuota lehteä. Tänä syksynä en ole ehtinyt ristikoita värittelemään, joten en ole ostanut yhtään lehteä. Hermo lepää japanilaisten ristikoiden parissa, joten tosi kiva, että nyt on ratkottavaa odottamassa. :)

   Poista