torstai 17. lokakuuta 2013

Kosmetiikkajoulukalenteri

Viime vuonna hehkutin iki-ihanaa Selfridgesin joulukalenteria, jonka hankin Lontoosta. Nyt hieman vastaavaa löytyy lähempääkin, nimittäin The Body Shopista. Näyteikkunasta sen tänään bongasin.


Aika ihana. Jouduin hillitsemään itseäni todella, etten rynnännyt suoraa päätä kauppaan lunastamaan tätä ihanuutta itselleni. Sinne se vielä jäi, mutta kuinka pitkäksi aikaa...

(Pahoittelen kuvan huonoa laatua. Tietokoneen rikkoontumisen vuoksi joudun tilapäisesti käyttämään lainakonetta, johon ei pysty asentamaan kuvankäsittelyohjelmaa.)

7 kommenttia:

 1. Mulla oli sellainen viime vuonna! Jollen saa tollaista Selfridgesin kalenteria täksi vuoksi, niin sitten Body Shop myös tänä vuonna. BS kalentereita on ainakin Kööpenhaminassa ollut myynnissä kolmea erilaista (eri hintaista). Suomessa ilmeisesti vain yhtä lajia.

  VastaaPoista
 2. Viime vuoden Selfridgesin kalenteri oli aivan superhuippu. Harmi, kun se jää tänä vuonna saamatta. Kiitos kuitenkin tästä kalenteribongauksesta!! Todennäköisesti tämän nyt minäkin hankin korvikkeeksi, vaikka tuo hintalappu hieman kauhistuttaakin.

  VastaaPoista
 3. mitä kaikkee tää sisältää? tää vois olla ihana..ostaiskohan mies mulle tämmöisen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä yhtään. 103,90 € on sisällön arvo. Netissä ei lukenut, enkä uskaltanut mennä sinne kauppaan sisään, kun tiedän kyllä, miten siinä olisi käynyt. Tosin tykkään Bodyshopin tuotteista sen verran, että minä en haluaisi tietääkään etukäteen mitä on sisällä. Viime vuoden Selfridgesin kalenterin sisältö oli tiedossa (tosin yritin väistellä sitä) ja se hieman pilasi yllätystä. Kivoja ne kaikki yllätykset oli joka tapauksessa. :)

   Poista
 4. Anttilassa oli kans pari vuotta sitten joku meikkijoulukalenteri, mutta en oikein tiedä millainen se oli. Mun blogiin tullaan aina välillä meikkijoulukalenteri -hakusanalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen yhtenä vuonna ostanut sen Anttilan meikkikalenterin, eikä ollut kovin kummoinen. Sisältö oli sopivampi teinille kuin aikuiselle. Tosin nykyajan teinit taitavat olla niin laatutietoisia, että tuskin kelpaisi heillekään. Mutta eihän sillä kalenterilla ollut hintaakaan kovin paljoa. Itse ostin sen joulukuun ensimmäisinä päivinä ja se oli silloin puoleen hintaan n. 10 €.

   Poista