maanantai 21. lokakuuta 2013

Joulupurkkaa

Jos aiempina vuosina on ollut jouluisia makuja purukumeissa, niin ne ovat menneet minulta tyystin ohi. Nyt löysin peräti kahta jouluun vivahtavaa purkkaa. Rainbown omena-kaneli sekä Jenkin polka, joka makuna on tuttu jouluisista karkkikepeistä.

Rainbown purukumi tuntui ensipuraisulla jauhoiselta, mutta muuttui purukumimaiseksi hyvin pian. Maku oli aluksi oikein kiva, mutta omenan maku katosi melko nopeasti ja jäljelle jäi pelkkä kaneli. Tai jokin kanelia etäisesti muistuttava kitkerä maku. Lupaavan alun jälkeen maku huononi vauhdilla, eikä tätä purukumia halua pitää suussaan paria minuuttia pidempään. Harmi.Kuutionmuotoiset Polka Mint -Jenkit olivat suorastaan ällömakeita aluksi. Makeus tasoittui pikkuhiljaa ja "loppumausta" tykkäsin oikein kovasti. Makua riitti yhtä pitkään kuin jaksoin purkkaa pureskella. Pureskelen purkkaa monta kertaa päivässä, joten tämä on kivaa vaihtelua perinteisten makujen joukkoon.


6 kommenttia:

  1. Ostin juuri eilen RAINBOW omena-kaneli Limited edition purkkaa kun oli niin mukavan jouluinen pussikin. Kaikkea pitää kokeilla, mutta olen täysin samaa mieltä mausta. Kun kanelin pistävä maku tuli esiin, tuli suuhun sellainen tunne, että oli pakko heittää pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä yritän sitkeästi syödä pussin loppuun, mutta siihen menee varmasti ikuisuus :/

      Poista