lauantai 19. lokakuuta 2013

Geisha-keksit

Geisha-suklaa kuuluu minun jouluuni lähtemättömästi. Toki muihinkin vuodenaikoihin, mutta erityisesti jouluun. Siksipä suorastaan mykistyin onnesta nähdessäni kaupan keksihyllyllä tämän:
Arvatkaa ostinko? No ostin!! Geisha-keksit ovat tulleet kauppojen hyllyille lokakuun alussa. 100 gramman pakkauksessa on 12 sydämenmuotoista keksiä. Näissä marenkikekseissä on hasselpähkinätäyte ja suklaakuorrute viimeisteltynä tummilla suklaaraidoilla. Ja onhan ne ihan mahdottoman hyviä!!! Eikä ollenkaan liian makeita niin kuin etukäteen hieman pelkäsin. Aivan täydellisiä keksejä... Suosittelen!

Tämä jouluttaja on vastikään muuttanut uuteen kotiin, jota nyt kovasti laittaa kuntoon ja sisustelee. Hurjan mukavaa puuhaa, mutta vie aikaa jouluttamiselta. Kaikki jouluiset askareet ovat jääneet ainoastaan ajatustasolle, vaikkakin ovat mielessä ihan joka päivä. Muutto on onneksi jo paremmalla puolella, joten kyllä tästä vielä ryhdistäydytään kunnon jouluttajaksi tänäkin vuonna. Sitä odotellessa saattaa blogissa olla enemmän näitä kaupanhyllystä bongattuja joulutuksia. Kiitos kärsivällisyydestä kaikille uskollisille Joulureen lukijoille!

5 kommenttia:

 1. Elämään mahtuu kaikenlaisia jaksoja ja kaikenlaisia jouluja :) Itselläni vähän samanlainen tilanne. En ole muuttanut tai muuttamassa mutta pari käsityöprojektia vie nyt huomioni ja suurimman osan vapaa-aikaa. Onneksi jouluun on vielä riittävästi aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin mietin, että ONNEKSI on vielä jouluun aikaa, vaikkakin se aika meistä jouluihmisistä tuntuu kovin lyhyeltä. :)

   Tänä aamuna mulla rävähti joulufiilis päälle ihan kunnolla! Tänne meillekin oli yön aikana satanut kunnolla lunta ja kaikki on niin kaunista! Piti laittaa joululaulut soimaan ja joulufiilis tuntuu ihan yhtä kihelmöivänä kuin joskus lapsena. Tästä se nyt sitten alkaa ihan kunnolla - Joulutus 2013! :D

   Poista
 2. nää vie kielen mennessään..siis aivan unelman hyviä...ainoa pähkinä suklaa jota voin syödä on GEISHA :D ja nää keksit..namnamnamnam....näitähän voisi käyttää johonkin leivokseen ;) kerron kun olen keksinyt mihin :D

  VastaaPoista
 3. Pitäis varmaan kokeilla. Kerran kattelin tota kaupassa, mutta tuntu aika suolaselta noiden hinta silloin.

  VastaaPoista