maanantai 19. elokuuta 2013

Salainen Jouluystävä 2013

Kesä alkaa olla pian ohi ja täällä ainakin on jo katse suunnattu tulevaan jouluun ja odotellaan ensimmäisiä tonttuja ikkunan taakse kurkkimaan. Kahden aikaisemman vuoden tapaan Salainen Jouluystävä järjestetään tänäkin vuonna piristämään joulunalusaikaa. Melkolailla samoilla säännöillä ja ohjeilla menemme kuin viimekin vuonna. Suurin muutos tähän vuoteen lienee se, että olemme suuren suosion myötä avanneet Salaiselle Jouluystävälle erillisen blogin.

Jatkossa kaikki Salaiseen Jouluystävään liittyvät jutut tulevat Joulureen Salainen Jouluystävä -blogiin, jonne pääset tästä linkistä. Säännöt, osallistujaluettelot, sekä pakettikoosteet ja kaikki käytännön seikat ja ohjeet löytyvät rinnakkaisblogista. Edellä olevasta linkistä löydät myös ohjeet ilmoittautumiseen.

Tänä vuonna Salaista Jouluystävää vetää Wiltsu, joten kaikki aihetta koskevat tiedustelut olisi hyvä jättää Joulureen Salainen Jouluystävä -blogissa olevan yhteydenottolomakkeen kautta suoraan Wiltsulle tai kommentoimalla kyseisessä blogissa.

Ilmoittautuminen alkaa NYT! Lämpimästi tervetuloa Joulureen Salaiseen Jouluystävään!

Ja vielä toistamiseen HUOM! Kaikki Salaista Jouluystävää koskevat tiedustelut suoraan Wiltsulle, joka hoitaa tämän kierroksen vuoden 2011 tapaan. Wiltsuun saa yhteyden sähköpostitse wiltsu.joulureki (at) gmail.com, yhteydenottolomakkeen kautta tai yleisistä asioista voi jättää kommentin tänne.

6 kommenttia:

 1. Mahtavaa, tätä jo odottelinkin =)

  VastaaPoista
 2. Täälläkin joulutunnelmissa tai oikeastaan työni puolesta. Viikonloppuna myyn tonttuja toisensa perään ja enkeleitä ja hienoja lyhtyjä. On kolmen päivän myyntimessut Helsingissä messukeskuksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, sinulla onkin mukava viikonloppu tulossa! Toivotaan, että kauppa käy hyvin :)

   Poista
 3. Mä kans tätä olen odottanut ja yrittänyt varmistella, ettei vaan mene ohi!! :) Ihanaa joulun odotusta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ilmoittautumisesta! Ja iloista ja ihanaa joulun odotusta sinnekin :)

   Poista