sunnuntai 25. elokuuta 2013

Budapestin joulutuliaiset

Tänä kesänä kävin ensimmäistä kertaa elämässäni Budapestissä. Kauppahallista löytyi joulua helteestä huolimatta! Myynnissä oli kaikenlaisia jouluisia käsitöitä. Pidin kuitenkin maltin mukana ostoksia tehdessä ja tyydyin yhteen kauniiseen puiseen kelloon.


Valokuvaaminen täpötäydessä kauppahallissa oli hitusen työlästä ja vain yksi jouluinen kuva onnistui julkaisukelpoisesti.


Monenlaista kaunista oli myytävänä ja tämänkin putiikin pitäjä teki koko ajan myynnin lomassa lisää käsitöitä.

Kauppakeskuksessa oli kuin minua varten myyntipiste, jossa oli aivan ihania leivontatarvikkeita. Sieltä lähti mukaan mm. tällaiset suklaamuotit.Pipariukkomuoteilla pystyy tekemään sulatetusta suklaasta kuvioita, mutta lehtimuotit ovat sen verran isoja, että niillä voi tehdä täytettyjä konvehteja. Olen säästellyt näiden testaamista syksymmälle, mutta tuskin voin vastustaa kiusausta enää kovin pitkään. Veikkaisin, että konvehti-innostukseen hurahdettuani loppua ei näy.

Kesä on muutenkin mennyt mukavasti ja nopeasti. Joulu on ollut mielessä yhtä usein kuin ennenkin ja joululaulujen hyräily on ihan huomaamatta lisääntynyt loppukesää kohti. Ensi joulusta tulee kaikkien aikojen ihanin! :)

4 kommenttia:

 1. Oi, nuo piparkakku-ukko muotit on ihania! Löytyisköhän vastaavia Suomesta? :) Täälläkin on joulu jo mielessä. Pieni 2-vuotiaani alkoi tänä aamuna jo puhumaan tontuista :D Niin ja ihana blogi tämä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa Joulureen mukaan. :)
   Kaupoista löytyy ainakin täällä Oulussa huonosti suklaamuotteja, mutta nettikaupoissa lienee enemmän valikoimaa. Tosin itse en ole koskaan tilannut netistä leivontatarvikkeita, joten en osaa mitään kauppaa nimetä.

   Poista
 2. Tuommoiset ihan samanlaiset piparkakku-ukko muotit oli pari vuotta sitten myynnissä Sokoksella. Löysin ne hyvässä alennuksessa jo ennen joulua, muistaakseni maksoi vain pari euroa. En osaa kyllä yhtään sanoa, löytyykö noita samoja enää sieltä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä löysin noita samanmerkkisiä muotteja tänään Stockmannilta. Kovin jouluisia muotteja siellä ei (vielä) ollut, mutta jospa sitten lähempänä joulua. :)

   Poista