sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Vielä yksi salainen paketti

Kaikki Salaisten Jouluystävien paketit menivät loppujen lopuksi onnellisesti perille, vaikkakin osa vasta joulun jälkeen. Pakettitarinoita puuttuu vielä jonkin verran. Toivon todella, että kaikki osallistujat tekisivät saaduista lahjoistaan jutun, onhan lähettäjä kuitenkin nähnyt paljon vaivaa lähettäessään lahjan ja ansaitsee myös esittelyn lahjalleen. Lisäilen linkkejä ja kuvia paketeista tähän viimeiseen Salainen Jouluystävä 2012 -postaukseen, jos ja kun niitä vielä tulee.

Mukavaa oli ja näillä näkymin Salainen Jouluystävä palaa maisemiin myös ensi joulun alla. Vaikka tämä Salainen Jouluystävä -kierros onkin nyt loppu, jatkaa Joulureki kulkuaan niin kuin ennenkin. Näin tammikuussa hieman harvakseltaan, mutta uuden joulun lähetessä koko ajan vauhdikkaammin. Pysykäähän mukana matkassa!


Fire_Foxin paketti

"Yksi päivä oli postipoika tuonut paketin josta löytyi nämä kuvassa näkyvät villasukat ja joulutonttu.
Näiden lisäksi paketista löytyi myös piparkakkkusuklaata.
Kiitokset sulle Ystäväni"3 kommenttia:

  1. postin tiet ovat välillä kimurantit joulunaikaan - itse sain juuri eilen kuulla että joulukuun alussa lähettämäni kirje saapui perjantaina (siis 18. tammikuuta!) perille Englantiin.. ihan lentopostissa kuitenkin lähetin eli missä lie seikkaillut - kuten vissiin osan salaisten ystävien paketeistakin.

    VastaaPoista
  2. Minä lähetin ESSIINALLE viimeiseksi paketiksi pienen jouluisen kirjan. Ihanan Liza Marklundin Halkovarkaan. Jouluystäväni ei vain vaivaudu postaamaan paketista joten kiitän itseäni ,kun keksin niin ihanan lahjan. Terveisin Luminen

    VastaaPoista
  3. Olen lähettänyt muistutussähköpostia kaikille niille, joilla on vielä pakettipostaus tekemättä. Ensi joulua varten on jo päätös valmiina, että Salaiseen Jouluystävään eivät pääse mukaan ne, jotka eivät tehneet paketista postausta (tai muutoin rikkoivat sääntöjä).

    VastaaPoista