sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Salaisten Jouluystävien paketteja - viikko 49

Ihan ensimmäiseksi suuret pahoitteluni siitä, että Joulureessä ei ole viime aikoina ollut juurikaan muita postauksia kuin joulukalenteritarina ja Salaisten Jouluystävien paketit. Olettehan muuten lukeneet joulukalenteritarinaa? Se on aivan loistava!

Olen ollut tämän joulun alla todella huono jouluttaja ja bloggaaja. Syynä on pahimmoilleen marras-joulukuulle osunut avioero ja muutto sinkkuboxiin. Joulumieli on ollut himpun verran (=aika pahasti) hukassa. Mutta jospa se tässä ennen joulua ehtii vielä tulla takaisin. Yhdet jouluvalot uudessa kodissa on jo ja joulukuusi odottaa koristelua. :)

Olen saanut aivan ihania sähköposteja Salaisilta Jouluystäviltä. Kiitos teille kaikille viesteistä! En ole ehtinyt ja jaksanut vastata kaikkiin, mutta kaikki on luettu tarkkaan ja jopa useampaan kertaan. Suuret kiitokset!

Sitten Salaisten Jouluystävien paketteihin. Suklaamonsterin paketti löytyy täältä, Phedran paketti täältä, Olgan paketti täältä, Ruskan paketti täältä, Milan paketti täältä, Marin paketti täältä ja Susannan paketti täältä.


Herkkunasun paketti

"Hyvin kiireinen päivä takana ja edessä vielä työpaikan jouluruoka. Kotiin tullessa lapset kiukkusi nälkää, mutta tää äiti huomasi pakettikortin eteisen lattialla ja kertoi, että nyt on tullut taas paketti Salaiselta Jouluystävältä. Molemmat tytöt unohti heti kiukun ja vaativat, että lähdetään heti hakemaan paketti kotiin. :) Kiireisen aikataulun vuoksi emme päässeet hakemaan pakettia yhdessä, vaikka kiire oli aikamoinen niin päätin, että myöhästyn vaikka jouluruoalta kunhan ehdin hakemaan paketin ennen sitä. ;)

Paketista löytyi ihana puinen possutarjotin ja kaksi puista haarukkaa. Sekä kaksi pussia ja joulukortti. KIITOS salainen jouluystävä eli Phedra ♥ ♥"Myös Sanna ja Bluerose saivat paketit tällä viikolla.

Muistattehan, että kaikki paketit tulee olla perillä ennen joulua. :)

20 kommenttia:

 1. Elämä heittelee välillä kipeästikin. Iloa, onnea ja kaikkea hyvää Sinulle uuteen elämään!

  VastaaPoista
 2. Voimahaluksia täältäkin ♥ Ja kiitos ihansta tarinasta jota käyn lukemass !

  VastaaPoista
 3. Voimia ja jaksamista Sinulle, Teija! Toivotaan, että se joulufiiliskin sieltä löytyy!

  VastaaPoista
 4. Ei sitä voikaan aina ehtiä ja jaksaa kaikkea! Kiva blogi tämä on, tykkään myös tuosta joulukertomuksesta! Kerää voimia rauhassa, kyllä se elämä vielä kantaa, kun siihen jaksaa uskoa. Fiilikset alkavat siitä pikkuhuljaa kohentua, usko pois! Voimia sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Onneksi joulu on ensi vuonnakin, sitä kohti mennään.

   Poista
 5. Tulikohan sähköposti osoitteenmuutoksestani perille muutama viikko sitten...?

  -Tiia

  VastaaPoista
 6. Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä uusiin haasteisiin <3 Yksi ovi menee kiinni, mutta tuhat aukeaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! ♥ Ihanasti ajateltu, toivottavasti asia on juuri niin!

   Poista
 7. Voimia jatkaa eteenpäin, kyllä se elämä vielä paistettakin antaa! On hienoa että oot ees jaksanut vaihdon ja kalenterin hoitaa.

  VastaaPoista
 8. Toivon sinulle voimia uuden alun rakentamiseen..

  VastaaPoista