sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Salaisten Jouluystävien paketteja - viikko 50

Salaista Jouluystävää onkin enää viikko jäljellä. Ennen joulua kaikkien pakettien täytyy olla perillä. Siispä jos et ole vielä lähettänyt pakettiasi, niin kipinkapin paketinhankintaan ja postitukseen!

Tällä viikolla paketteja on mennyt perille mukavasti. Bluerosen pakettia pääset kurkkaamaan täältä, Craft'Annabellin pakettia täältä, Elinan pakettia täältä, Hurrikaanin pakettiin täältä, Kristiinan pakettiin täältä, Liljankukan toiseen pakettiin täältä, Mammukan pakettiin täältä, Matonkuteen pakettiin täältä, Mimuran pakettiin täältä, Mirjamin pakettiin täältä, Sannan pakettiin täältä ja TeijaJ:n paketti täältä.


Pilkkumin paketti

"Tällainen ihana paketti oli tullut postissa.
Aivan uusia maku elämyksiä täynnä ja tontun kera , kiitos Laura. ♥
Ja Hyvää Joulua Sinulle. ♥"Leenan paketti

"Hei!
Eilen illalla meillä vieraili joulupukki upean kauniin jouluisen postipaketin muodossa. Paketin sisältö mykisti minut. Kuva saa puhua puolestaan. Sydämellisen lämmin kiitos jouluystävälleni kaikista kolmesta paketista ja vielä siitä yhdestä yllätyskirjeestä, joka sisälsi kauniin joulukalenterin. Olen saanut todeta tämän syksyn aikana, että meillä jouluystävillä on sydän paikallaan ja toisen ihmisen ilahduttamisen halu on ihailtavaa. Ihanaa ja lämpöistä joulua Sinulle jouluystäväni, kuin myös kaikille muillekin mukana olleille. Joulu saapuu jokaiselle...
t. Leena"


2 kommenttia:

 1. Koska lopuista kolmansista paketeista saadaan kuvaukset? Olis kiva tietää, mitä omasta paketista on tykätty. On kuitenkin jo kauan ollut perillä.
  Hyvää joulua!
  -Maikki81

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti mahdollisimman pian. Viikon sisällä saapumisesta piti paketista aina blogata sääntöjen mukaan... Poikkeuksellisesti teen pakettikoosteen tällä viikolla jo tänä iltana, koska lähden huomenna joulunviettoon internetittömään paikkaan.

   Poista