sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Salaisten Jouluystävien paketteja - viikko 48

Salaisen Jouluystävän kolmas kierros on hyvässä vauhdissa. Viimeisistä toisen kierroksen paketeistakin on bloggailtu. Siispä pidemmittä puheitta pakettien kimppuun. Essiina76:n paketti löytyy täältä, Ipanan paketti täältä, Jaanan paketti täältä, Keltaisen talon joulunodotuksen paketti täältä, Krissen paketti täältä, Lauran paketti täältä, Pirkkiksen paketti täältä ja Reppanaisen paketti täältä.


Minun kolmas eli viimeinen pakettini

Niin kuin jo etukäteen valitettavasti tiesinkin, minulle paketteja lähetti Kätevä Emäntä. Kivoja paketteja olivatkin! Kolmas paketti saapui tällä viikolla ja siitä tulikin jälleen oikein hyvä mieli. Paketissa oli jouluinen patalappu, valkosuklaata, lumiukkokynttilä, pari tuikkukynttilää, enkelikoriste, kortti ja Muumiteetä. Vaikka juonkin paljon teetä, olivat Muumiteet todella hellyttävä uutuus. Jos teepussissa lukee "Tsemppiä" tai "Olet ihana", niin siitä tulee väkisinkin hyvälle mielelle. Ihana lahja! Kiitos Kätevälle Emännälle tästä ja aikaisemmistakin lahjoista sekä oikein ihanaa joulunodotusta! ♥

t. Teija
Maikki81:n paketti

"Tänään postista tupsahti Salaisen Jouluystäväni kolmas paketti. Paketista löytyi jouluinen ristikkolehti, jossa riittää tekemistä mukavasti joulua odotellessa, ja varmaan joulunpyhiksikin jää puuhaa. Sitten paketissa oli laatikollinen piparminttutankoja. Niitä voi ripustaa vaikka joulukuuseen koristeiksi, ja napsia sieltä sitten herkutteluun. Paketista paljastui myös porokuvioinen lämpökynttiläkello. Sen lisäksi siellä oli niin ihana joulukalenterikortti, että en tiedä raaskinko edes avata siitä luukkuja. Kiitokset taas, paketti lämmitti tuulen ja tuiskun keskellä. Mukavaa joulun odotusta! :)"


Nuiskun paketti

"Täällä on odoteltu joulun tunnelmissa niin lunta kuin joulupakettiakin... Paketti ehti ensin! Toinen paketti toi tullessaan iloa taas monessa muodossa! Pakettiin oli mahtunut suloinen enkelikalenteri, pehmosydämet, jouluinen tabletti, kolme punaista ja metallista kynttilänalusta, kaksi jouluista kehyskorttia, joulukortteja sekä huumaavan herkullisia jugurttimansikkakuulia!"Reetan paketti

"Toisesta paketistani löytyi seuraavaa:

* kolme tuikkukuppia
* kaksi itsetehtyä tablettia
* sisävalosarja
* vanhanaikaisia pakettikortteja
* ihana pieni jouluinen tarjotin

Kiitoksia Salaiselle Jouluystävälle! :)

T:Reetta"
Liljankukan, Marin, Milan, Pienen Elefantin, Pörrin, Ruskan, Herkkunasun ja Tiinan paketteihin palaamme tuonnempana.1 kommentti:

  1. Ihania paketteja on kyllä kaikki saaneet!! :) On ollut niin hauskaa olla tässä mukana!!
    Tuossa yhdessä paketissa kiinnitin huomioni noihin Muumi teepusseihin. Saako niitä mistä hankittua? Olis aika kiva laittaa jonkun joulupakettiin! :)

    VastaaPoista