torstai 20. joulukuuta 2012

Salaisten Jouluystävien melkein viimeisiä paketteja

Tämä on nyt viimeinen Salaisten Jouluystävien pakettikooste ennen joulua. Aloitan huomenna joulunvieton internetittömässä paikassa, joten loput pakettijutut tulevat Joulurekeen joulun jälkeen. Samalla paljastan senkin, kuka lähetti paketteja kenellekin. Myöskään sähköposteihin en pysty vastaamaan sitä ennen. Matkalla olevien pakettien perillemenoa kannattaa siis kurkkia paketin saajan blogista sillä välin.

Monta pakettia on taas löytänyt tiensä perille. 5aran pakettiin pääset kurkkaamaan tästä, Annen pakettiin tästä, Hannen pakettiin tästä, Henkun pakettiin tästä, Ipanan pakettiin tästä, Jaanan pakettiin tästä, Jouluäippäx2:n pakettiin tästä, Keltaisen talon joulunodotuksen pakettiin tästä, Majn pakettiin tästä, Mustankissan pakettiin tästä, Nellin pakettiin tästä, Riitan pakettiin tästä, Sonjan pakettiin tästä, Weban pakettiin tästä ja Wiltsun pakettiin tästä.


Leffen paketti

"Hei!

Tänään sain ihanan joulupaketin! Siinä oli päällä ihana käärepaperi! Sisältä paljastui itsetehty kortti, After Eight suklaata, Kaksi sydäntä, toinen pehmeä, jossa lukee: 'Joulun alla enkelit ne kutoo pitkää nauhaa. Siinä lukee: toivotamme rauhaa, rauhaa rauhaa!' Sitten kovempi sydän luulisin että kiveä tai jotain keramiikkaa, ihanat ovat molemmat! ♥ Pieni pullollinen mausteglögiä.
Salaiseksi jouluystäväksi paljastui Wiltsu!
Kiitos Wiltsu aivan ihanista paketeista, niitä on ollut ilo oottaa! Toivotan sinulle Hyvää Joulua ja Onnea vuodelle 2013!

Terveisin Leffe"
 

 
 
Ninskun paketti
 
 "Tänään torstaina postilaatikosta tupsahti kasapäin joulukortteja ja pakettikortti niiden seassa! Mikäs tämän parempi alku joululomalle? Hain paketin nyt iltasella postista ja sieltähän paljastuikin ihania juttuja! Ensimmäisenä käsiini osui ihana kudotun näköinen kynttilä. Niitä minulla olikin ennestään jo yksi! Olisin ostanut sille kaveriksi toisen, mutta ne myytiin loppuun! Nyt sai yksinäinen kynttiläkin kaverin! Seuraavaksi huomasin glögiteen, mikä herkullinen tuoksu! Sekä Karkkikepin, taitaa mennä parempiin suihin jo tänään, sen verran sokerihammasta kolottaa, eikä talosta löydy kuin suklaata jota en syö. Lopuksi velä ihanat joulupallot! Ne ovat kirkasta lasia johon on maalattu sydämiä ja sisällä on lumenkaltaista valkoista hilettä. Aivan ihanat! Rakastan lasipalloja! Kiitos myös kortista Jenni, ja kyllä, jokainen paketti on ollut mieluinen! Mutta toisaalta kyllähän jouluttaja jouluttajan tuntee ja näin ollen osaa paketinkin oikein valita!
 
Ihanaa joulua Jennille ja kaikille muille!
 
-Ninsku"
 
 
 
Satun paketti
 
"Sain viimeisen lahjani salaiselta jouluystävältä. Paketista paljastui kirja ja tartalettivuokia
Jaksaisikohan sitä leipoa leivoksia jouluksi, kun kerran olisi muotitkin jo valmiina...."
 
 
 
Sarin paketti
 
"Kolmas ja viimeinen paketti saapui. Sisälsi ihanan punaisen rasian ja sisällä oli pentikin jouluteetä, lisäksi sain kauan himoitsemani lumihiutale-piparimuotin :) Minun salaiseksi ystäväkseni paljastui Lasienkulin-blogin pitäjä. Kiitos kovasti paketeista, tykkäsin paljon :)

T: Sari" 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti