sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Salaisten Jouluystävien toiset paketit - viikko 46

Tällä viikolla moni paketti on taas kulkenut vastaanottajalleen. Salaisen Jouluystävän toinen kierros alkaa olla lopuillaan ja pakettien tulee olla perillä keskiviikkoon eli 21.11. mennessä. Jos et ole lähettänyt vielä omaa pakettiasi, niin maanantaina kannattaa käydä laittamassa se matkaan.

Siispä tämänkertaisiin paketteihin. Erikan paketti löytyy täältä, Matonkuteen paketti täältä, Sonjan paketti täältä, Henkun paketti täältä, Jennin paketti täältä, Marin paketti täältä, Mayn paketti täältä, Santran paketti täältä, Ninnin paketti täältä, Hurrikaanin paketti täältä ja Helsun paketti täältä.


Ninskun paketti

"Hei!
Salaisen jouluystäväni paketti nro 2 saapui keskiviikkona ilahduttamaan minua sisällöllään! Ihana yllätys olikin. Olin nimittäin unohtanut pakettikortin tulleen ja ilahduin todella aidosti kun mies paketin minulle ojensi postireissu jälkeen! Kuulemma olisi ollut kuvan arvoinen ilme.

Paketista löytyi viesti ystävältäni, sekä joulukalenterikynttilä, jota voin sitten joulukuussa poltella. Sitten paketista löytyi vielä olkipukkiteemaisia serviettejä, sekä Mauri Kunnaksen kuvittama jouluinen glögimuki. Glögimukiin ihastuin aivan täysin! Se on ihana! Eikä valokuvista näy piirroskuvan tunnelma yhtään niin hyvin kuin haluaisin. Lisäksi paketissa oli pisteenä i:n päällä sydämenmuotoiset kädenlämmittimet, jollaisia en ollut ennen nähnyt. Täydellinen lahja kylmeneviin talvi-iltoihin.

Kiitos salainen jouluystäväni!
Terveisin Ninsku"







Fire_Foxin paketti

"Maanantaina postipoika oli tuonut päiväpostin mukana pakettikortin salaisen ystäväni paketista. Iltasella käväisin paketin hakemassa postista. Paketista löytyi koivunnäköinen kynttilänjalka, kanelintuoksuisia kynttilöitä sekä Vesa-Matti Loirin Sydämeeni joulun teen -cd. Suuret kiitokset salaiselle ystävälleni!"





Saanan paketti

"Jouluystäväni yllätti mukavasti askartelupainotteisella paketilla toisella kierroksella :) Jouluinen ristipistostyö on ollut mielessä jo useamman joulun alla, mutta aina sen hankkiminen on jäänyt... Nyt sen sain ja oikein veikeän sellaisen! Sen parissa tulen viettämään monta rauhallista iltayötä sohvan nurkassa, kun talo hiljenee :) Askarteluiden kaveriksi sain myös jouluista herkkua, nam :P Saatteena oli kaunis joulukortti-sinisävyinen ja vanhanaikainen. ♥

Kiitos jälleen kauniista paketista!"



 
Lumisen paketti

"Hei!
Sain niin uskomattoman ihanan paketin, että hiljaiseksi veti. Pystyin vain suu auki katsella ja ihastella tätä ihanaisen jouluystäväni lähettämää lahjaa. Paketissa oli vanha kangas,josta teen pienen tyynyliinan, 2 jouluista tulitikkuaskia ,piparimauste, 27 joulukorttia, 2 magneettia, kirjanmerkki, huopakoriste-paketti, olkisydämiä, pahvijoulukalenteri, pari pientä koristeoksaa, koristepyykkipoika-kalenteri. Kiitos jouluystäväni aivan mahtavasta paketista, joka todella sai hyvälle mielelle.
Laitan vielä kortissa olleen tekstin mukaan: "Hei Salainen jouluystäväni.Tässä toinen paketti sinulle! Toivottavasti et ole vielä ehtinyt ostamaan joulukalenteria taikka kortteja, tässä niitä tulee sitten lisää. Se kangas, mikä on paketissa, sen löysin kiertäessäni kirpputoreja.Siintä tuli minulle tuulahdus vanhanajan joulunvietosta, joten sen kaappasin heti mukaani ja ajattelin että tuon lähetän ehdottomasti sinulle. Toivottavasti keksit sille käyttöä ja tietysti muille tavaroille myös Kkamala miten aika kuluu nopeasti, mutta se on ihanaa, ettei jouluun ole enää pitkälti. Mukavaa odottelua sinulle ja perheellesi!  T:Salainen Jouluystävä"
Terveisin Luminen"



Myös Johanna, Annika, Nelli, Pörri ja Mocca ovat saaneet omat pakettinsa. Niihin palaamme lisää tuonnempana.

1 kommentti: