sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Salaisten Jouluystävien toiset paketit - viikko 45

Tällä viikolla on mennyt perille noin neljäsosa kaikista toisen kierroksen paketeista. Huikeaa! Käydäänkin siis heti kiinni tämän viikon pakettisaldoon. Tiinan paketista on kuvaus täällä, Jenny paketista täällä, Mimuran paketista täällä, Elinan paketista täällä, Annen paketista täällä, 5aran paketista täällä, Lauran paketista täällä, Mustakissan paketista täällä, Susannan paketista täällä, TeijaJ:n paketista täällä, Bluerosen paketista täällä, Weban paketista täällä sekä Wiltsun paketista täällä.

Jouluäippäx2:n paketista löytyy kuvaus täältä. Vuodatus ei anna hänen ladata paketista kuvaa, joten tässä kuvallinen lisäys hänen juttuunsa:
Tiian paketti

"Keittiön pöydällä oli odotellut jo muutaman päivän pakettikortti. Osasin jo aavistella mikä paketti on kyseessä. Paketista löytyi ihanaan joulupaperiin paketoitu setti; suklaakirja, vaalea tiskirätti pipareiden ohjeella, pienenpieni sydämen muotoinen piparimuotti ja kaunis joulukortti :) Lisäksi paketissa oli riippuva sydänjoulukoriste, joka valitettavasti unohtui valokuvasta pois.

Kiitos jälleen Salainen Jouluystävä :)

Tv. Tiia"

Leenan paketti

"Hei! Aina voi oppia uusia asioita, kun lähtee mukaan kivoihin juttuihin. Sen totesin eilen, kun avasin Jouluystävältä tulleen toisen paketin. Paketin sisältö oli mielenkiintoinen ja ihana. Varmaan Jouluystäväni on ajatusten lukija, kun sain kaipaamani paperitähden olohuoneen toiseen ikkunaan. Kaiken lisäksi paketista paljastunut tähti on täysin samanlainen kuin jo ikkunassa oleva tähti. Nyt minulla on siis pari. Lisäksi paketissa oli jouluisia servettejä ja valkoiset enkelikynttilät. Mielenkiintoisimmat olivat pikkuisten lahjojen pakkaustarvikkeet, joita minä en ole aikaisemmin nähnyt. Yhdessä pakkauksessa on mukana kaikki tarvittava kauniiseen pakettiin nauhaa myöten. Pikkujoululahjat saan kivasti pakattua nyt. Jouluystäväni taitaa olla myös taiteilija, paketin mukana tulleesta itse piirretystä kortista päätellen. Lämmin kiitos Jouluystäväni. Joulua odotellen ja tunnelmoiden Leena"Leffen paketti

"Hei!

Salainen joulupaketti saapui eilen. Oli töissä kovat paikat, kun olin jo hakenut aiemmin paketin. Pääsin vasta illalla myöhään avaamaan pakettia! 

Siitä löytyi ihana puinen laatikko, kalenterituikkuja (en tiennyt että tälläisiä on! ), lisää niitä samanlaisia sydänkoristeita mitä oli aiemmassa paketissakin ja on menossa kuuseen koristeeksi! Pieniä pyykkipoikia oli myös, sekä sydän, joka tulee koristeeksi seinälle! Ja sydämellinen tervehdys salaiselta jouluystävältä! Kiitos sydämellisestä paketista salainen ystäväni! T. Leffe"
Touhupossun paketti

"Oijoijoijoijoijoi ja vielä kerran oijoi! :)
Paketti numero 2  on nyt vastaanotettu, ja hymy on korvissa, miltei päänahassa asti :D
Yhdellä sanalla kuvaillen: IHANA paketti, voihan jeskamandeera!

Kauniin paperipussin sisällä odotti niiiiin kaunis joulukalenteri (en tiennyt, että noin kauniita voi ollakaan :D) , suklaapatukkainen ja lahjapaketti, jonka sisällössä kuulkaa vasta riittikin ihmeteltävää ja ihastuneita huokauksia:
 * Lumihiutale -silikonivuoka
 * Ripustettava puusydän
 * Lumihiutale -servietit ja saman sarjan söpökkäiset paperivuoat.
I'm in LOVE!

Suuren suuret kiitokset, miltei liikuttuneet sellaiset <3
Salainen Ystäväni, olet Ihana!  :D "Tinttamariian paketti

"Toinen paketti saapui postinkautta kiireiseen päivään. En ehtinyt avata pakettia heti sen saavuttua (mikä tuntuu ihan laittomalta toiminnalta) vaan jouduin antaa tällä kertaa paketin odottamaan hyvää hetkeä avaamiselle. Tällä kertaa sain kaksi ihanaista pakettia herkulliseen paperiin käärittynä. Toisesta paketista löytyi ihanat, lämpimät, jonkun itsensä kutomat "hihansuut". En tiedä miksi näitä pitäisi kutsua, mutta aivan ihanat nämä ovat ja lämmittävät ranteita kivasti. Lisäksi tässä paketissa oli sydäntuikku, joka pääsikin jo ihastuttamaan minua loisteellaan, kun nautin toisen paketin sisällön eli jouluisin maustein maustetusta teestä. Eikä tämä tee ollut mitä tahansa teetä, vaan joulun maustein maustettua vihreää teetä, jossa on piparminttua, lakritsijuurta sekä appelsiinin kuorta. Aivan uskomattoman hyvää. Kiitos jouluystäväni kun ilahdutit minua uudenlaisella makuelämyksellä. Teestä kiinnostuneet käykää www.pukkaherbs.com sivuilla.

terveisin Tinttamariia"
Mirjamin paketti

Mirjamin paketista paljastui punainen lampaankuvin koristeltu fleecehuopa.


Myös Luminen, Hurrikaani, Santra ja Pörri ovat saaneet toisen pakettinsa. Niiihin palaamme tarkemmin myöhemmin.

Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille!2 kommenttia:

  1. Ihania paketteja :) Tuo lammashuopa on muutes ihana, itsellä samanlainen harmaana... pakko metsästää jostain tuo punainenkin jouluksi.

    VastaaPoista
  2. Oi miten ihania paketteja! :) -Ninsku

    VastaaPoista