sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Salaisten Jouluystävien toiset paketit - viikko 44

Tälläkin viikolla Salaiset Jouluystävät ovat lähetelleet paketteja ahkerasti. Minulle on myöskin tullut monta mukavaa sähköpostiviestiä. :) Tämä viikko oli valitettavasti niin kiireinen, että en ole ehtinyt niihin vastaamaan. Täten kiitänkin kaikkia yhteisesti viesteistänne. Tarkempaa tutkimustyötä vaativiin viesteihin palailen ensi viikon aikana.

Ja sitten paketteihin. Reppanaisen pakettiin pääset kurkkaamaan täällä, Craft'Annabellin pakettiin täällä, Olgan pakettiin täällä, Mammukan pakettiin täällä, Riitan pakettiin täällä ja Pirkkiksen pakettiin täällä.


Maikki81:n paketti

"Tänään, kun tulin töistä kotiin, oli minua odottamassa mukava yllätys. Punainen Marimekon postipaketti, jossa ei ollut päällä lähettäjän nimeä. Ajattelin heti, että paketin täytyy olla varmaan Salaiselta Jouluystävältäni, koska muuta pakettia ei nyt pitänyt olla tulossa. En malttanut edes syödä ennen kuin sain paketin auki. Paketista paljastui punaiset lapaset, jotka olivat juuri sopivat. Ei palele käsiä talvella. Sen lisäksi paketista löytyi Muumiteetä ja Pandan suklaata, jolla pääsee herkuttelemaan. Siellä oli myös kanelintuoksuisia kynttilöitä, joiden tuoksusta tuli heti jouluinen olo ja paketista löytyi myös joulukortti Salaiselta Jouluystävältä.

Kiitos kivasta paketista ja mukavaa joulun odotuksen aikaa Salaiselle ystävälleni!"Elinan ja Tiinan juttuja toisista paketeista odottelemme vielä hetkisen.

Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille! Enää 50 yötä jouluun... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti