maanantai 8. lokakuuta 2012

Ted (kuva: www.tedisreal.com)

Jos joku olisi kertonut minulle, että Ted on jouluelokuva, olisin käynyt katsomassa sen heti elokuussa Suomen ensi-illassa. Minulle jouluelokuvan kriteeriksi riittää käväisy joulussa jossakin vaiheessa elokuvaa ja Tedissä jouluun päästiin heti alussa. 8-vuotias John saa joululahjaksi nallekarhun, josta hän toivoo parasta ystävää ikuisiksi ajoiksi. Toive toteutuu ja Ted oppii puhumaan. Johnista ja Tedistä tulee erottamattomat ystävät. Pikkupoika tuskin voi uskollisempaa ystävää toivoa, mutta kuinka monella aikuisella miehellä on parhaana ystävänä puhuva nallekarhu?

Tämä komedia on aivan hulvattoman hauska. Aivan varmasti paatuneinkin mutruhuuli saa suupielet ylöspäin Tedin ansiosta. Elokuvan ikäraja on 16, joten huumori on suunnattu enimmäkseen aikuiseen makuun. Tämä on pakko nähdä uudelleenkin. Dvd-kokoelmani saa aivan varmasti Tedin riveihinsä heti kun se on mahdollista.

4 kommenttia:

 1. Mun lempi jouluelokuva on Die Hard.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun täytyy tunnustaa, etten ole koskaan sitä katsonut. Varmaan ihan kaikki muut ovat. :P Mutta jos tämän joulun alla katsoisin. Näinkin siitä mainoksen joltain kanavalta viikonloppuna.

   Poista
 2. Kiits vinkistä =) löytää varmaan tiensä minunkin Dvd-hyllyyn =)

  VastaaPoista