tiistai 16. lokakuuta 2012

Talviset käsisaippuat


Palmoliven ihanan talviset Winter Limited Edition -käsisaippuat kutsuivat minua kaupan hyllyssä viime viikolla. Ihastuin pulloihin oitis. Tuoteselosteesta en pystynyt päättelemään onko itse saippua samaa kuin muissa pulloissa vai jotain aivan muuta. Toivoin toki, että pullojen lisäksi saippuoissa itsessäänkin olisi ripaus talvea tai jopa joulua, mutta toisin kävi. Nestesaippua on minun mielestäni täsmälleen samaa kuin esimerkiksi niissä kirkkaissa Palmolive-pulloissa, joissa on kukan kuva kyljessä. Petyin siis pahemman kerran. Kyllähän nämä käytettyä tulee, mutta ei tarvitse toista kertaa ostaa. Pullot ovat tosi kivat, joten jos jostain löytyy rumemmassa pullossa olevaa jouluista käsisaippuaa, niin kaadan sen näihin.

14 kommenttia:

 1. Pullot on tosiaan kivat, harmi ettei niissä ollut mitään joulun tuoksua mukana. Muutoin oisin heti itsellekin käynyt ostamassa :)

  Onpa nätti muffinisydän sulla ;)

  VastaaPoista
 2. Vapaa-Valinnasta ja Tokmannilta saa 500ml pulloja appelsiinin ja kanelin tuoksuista käsisaippuaa. Pullo ei oo erityisen kaunis, mutta tuoksu on hyvä. Taisin maksaa itse ko. pullosta euron :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä!! Sieltä saippuat ja tästä pullot, hyvä yhdistelmä. :D

   Poista
 3. Minulla on tuota saippuaa mutta erilaisella kuvalla. Siinä on juna lumisateessa- ja kyllä- ostin saippuan ihan pullon takia =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, näitä on siis useammanlaisia. Meidän kaupassa oli vain nämä kaksi.

   Poista
 4. kivat on pullot. Pitääkin käydä kurkkimassa, millaisia meidän kaupassa on. Olisi kyllä voinut tuoksua vaikka kanelille ja pipareille! ;)

  VastaaPoista
 5. Ihanat pullot :) Mä kävin ihailemassa joulusuklaita kaupassa...on dark geishaa, pätkistä, kismetiä...ei oikein tiedä, mitä ostaisin ;) suunnittelin kyllä, kun mulla on sellainen iso hurrikaanilasi, että siihen tekisi jonkun sekoituksen :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä sinnittelen tänä vuonna joulusuklaiden syönnin aloittamisessa niin lähelle joulua kuin suinkin mahdollista. Mutta sen jälkeen pitää saadakin ihan kaikkea mahdollista. :)

   Poista
 6. Hei,
  Ihanat pullot. Paikallinen saksalainen kauppaketju just mainoksessaan tuota ilmoitti. Tänään tarjouksessa, joten täytyypä kipasta hakemassa. Muistaakseen mainoksessa oli 4.llä eri kuvalla :)
  t.Iinuska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meidän kaupassa oli vain kaksi erilaista, niin mulle ei tullut valinnan vaikeutta. :D Nyt on yksi kumpaankin vessaan.

   Poista
 7. Ihanaa, että olit nämä arvostellut, kun kaupassa juuri pohdinkin, että ovatko jouluntuoksuisia. :) Taidan odotella muiden firmojen joulusaippuoita, jos löytyisi ihana tuoksu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä yritän nyt etsiä mitä tahansa jouluntuoksuista käsisaippuaa, että voisin täyttää nämä uudelleen kun alkuperäinen sisus tyhjenee. :D En ole vielä löytänyt.

   Poista