sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Salaisten Jouluystävien ensimmäiset paketit - erä 8

Monet ovat kyselleet vastaanottajien puhelinnumeroiden perään, jotta voisivat lähettää paketin Smartpostin kautta. Se kun on halvempaa kuin tavallisen postipaketin lähettäminen. Te, jotka haluatte antaa paketin lähettäjälle mahdollisuuden käyttää Smartpostia, lähettäkää minulle kännykkänumeronne sähköpostilla, niin välitän sen paketin lähettäjälle.

Ja sitten pääsemmekin viimein saapuneisiin paketteihin. :) Siskohannen pakettiin pääset tutustumaan tästä, Krissen pakettiin tästä, Ipanan pakettiin tästä, Keltaisen talon joulunodotuksen pakettiin tästä, Kätevän Emännän pakettiin tästä, Lasienkulin pakettiin tästä, Jennin pakettiin tästä, Tildan pakettiin tästä, Erikan pakettiin tästä, Ruskan pakettiin tästä, Mian pakettiin tästä, Sonjan pakettiin tästä, Milan pakettiin tästä ja Pirkkiksen pakettiin tästä.


Moccan paketti

"Paketissa oli punainen joululiina ja kaksi pienempää punaista liinaa sekä kaksi postikorttia. Tykkäsin kovasti. :)"
Satun paketti

"Eilen postin mukana tuli paketin saapumisilmoitus. Harmikseni en sitä ehtinyt heti hakemaan, sillä olin vain kotona käväisemässä nopeasti. Tänään kuitenkin heti paikallisen asiamiespostin auettua olin jo noutamassa pakettiani. Malttamattomana meinasin avata paketin jo siinä pihassa, mutta päätin sitten olla aikuinen ja malttaa mieleni kotiin asti.
Paketista löytyi mansikkaleikkuri, miniraastin ja silikoniset kananmunamuotit. Miniraastin on aivna loistava! Enää ei tarvitse limeä raastaessa ottaa sitä suurta raastinta sotkettavaksi, vaan voi näpsästi tuolla pienellä riipaasta.

Mansikkaleikkuria olen joskus katsellut, mutta jättänyt kuitenkin ostamatta nuukuuden koputtaessa otsalohkoon järkisanojaan: "mitä tuolla luulet tekeväsi..." Hah, nyt saan mansikat siivuiksi kermavaahdon päälle näppärästi.

Silikonimuoteilla aion yllättää nuo teinit ja tehdä kukan muotoosia lättyjä, kerrankin saa tasakokoisia tuotteita :)

Kaunis kiitos sinulle salainen jouluystäväni, toivoo Satu"


Fire_Foxin paketti

"Tiistaina olikin postipoika tuonut postin mukana pakettikortin, vaikka tietääkseni en mitään ollut mistään tilannut. Mutta kun vilkaisin lähettäjää, niin paketti olikin salaiselta Jouluystävältäni. Iltaan asti joutui paketti odottamaan hakua postista. Mutta kun olin hakenut paketin postista, niin rupesin sitä aukomaan. Kun olin saanut paketin auki, sieltä löytyi tällainen sellofaanin pakattu yllätys. Sellofaanin aukaistuani sieltä löytyi TEA-merkinnällä varustettuun puulaatikkoon pakattuja neljän makuisia teepusseja sekä lisäksi suklaanmakuista irtoteetä."
Marzzun paketti

"Kylläpä sai tänään raskas työpäivä mukavan piristyksen kun hain postista sinne tulleen salaisen paketin. Postin tätiäkin hymyilytti kun paketin mulle antoi ;)

Paketti oli kääritty kauniiseen kultaiseen pakettiin ja voih mitä kaikkea paketista paljaistuikaan.

- Kaunis kortti, johon oli kirjoitettu ohjeet osalle paketin sisällöstä.
- Kaksi erikokoista pakettia punatulkkuservettejä ja minähän olenkin ihan servettihullu :)
- Söötit punaiset sydänkorvakorut
- Omenateetä
- Punainen sukkalompakko, jota vastaavaa juuri tänään työkaverilla ihastelin :)
- Itseduunattu tulitikkurasia, joka pääsi heti leivinuunin reunalle
- Virkattu pitsiliina, josta kortissa mainittiin askarteluohje ikkunaan laitettavista lumihiutaleista, kiva idea
- Lisäksi paketissa oli vielä pikkuruinen kranssi johon tarkoitettu lisättäväksi puisia joulukuvioita

Oi että sinä Salainen Jouluystäväni sait tänne sateen keskelle iloa ja valoa, KIITOS :)

-Marzzu- "
Ninskun paketti

"Odotus palkittiin ja Salaisen jouluystävän paketti nro 1 tupsahti postilaatikkoon torstaina.
Liekö kyseinen jouluystäväni aavisti, että korttitalkoot ovat jo alkaneet, sillä pakettini sisälsi ihania korttiaskartelutarpeita ja lisäksi vielä kauniita joulukoristeita!

Paketissa oli askartelupahvia useassa värissä, kauniita jouluisia kirjekuoria, kolmenlaisia koristeita kortteihin, sydänjoulukoristeita kaksin kappalein, huopainen porokoriste ja joulukortti!
Nyt on hyvä syy pitää ruokapöytä vallattuna askartelutarvikkeilla vielä ainakin huomiseen!
Kiitoksia paljon osuvasta paketista Salainen jouluystäväni!

-Ninsku"

Sarin paketti

"Hei!

Nonniin..nyt tuli se kaivattu paketti :) Koulusta väsyneenä tulin niin postilaatikossa odotti paketti, siinä hetken aikaa mietittyäni että mitäs mä nyt oon tilannu..? Mutta sisälle päästyäni ja paketin aukastuani löytyi kauniisti paketoitu paketti. Siinä sit heti kameraa hakemaan ja kuvaamaan ennen kuin aukasen :D Mitäs sitten paketista löytyikään. No siellä oli jouluisia numerotarroja, joten joulukalenteria ruvetaan väsäämään :) Sitten löytyi kauniita olkikoristeita, jotka päätyvät joulukuuseemme. Ja sain myös Joulutarina-suklaakonvehteja, jotka tuossa vieressä huutaa että "aukase meidät" Ja Pisteenä iin päälle sain kauan haaveilemani jouluvihkon, johon pääsen kirjoittelemaan kaikkea jouluista. Mukana oli myös kortti jossa toivottiin että paketti toisi jouluisen mielen. Sitä se kyllä teki, KIITOS :) Seuraavaa pakettia innolla odottaen :)

T: Sari"Myös Liljankukka, Reetta ja Marjo ovat saaneet ensimmäisen paketin. Heidän kuviin ja teksteihin palaamme ensi viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti