keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Salaisten Jouluystävien ensimmäiset paketit - erä 7

Jos et ole vielä lähettänyt Salaisen Jouluystävän ensimmäistä pakettia, niin nyt on KIIRE!!! Paketin pitää olla perillä tämän viikon sunnuntaihin mennessä. Valitettavan moni paketti on vielä saapumatta. Jos paketteja jätetään lähettämättä, niin ensi viikolla rupean karsimaan rinkiä, muutakaan en voi.

Muistutan vielä kerran; lähettäkää tieto paketin saapumisesta minulle HETI sähköpostilla, jotta kenenkään ei tarvitse tuhlata aikaa pakettien jäljittämiseen. Sähköpostiosoitehan on joulureki (a) gmail.com.

Monta kaunista pakettia on jälleen matkannut Salaisilta Jouluystäviltä toisille. Tässäpä viimeisimpiä perille päässeitä paketteja. Hurrikaanin pakettiin pääset tutustumaan tästä, Santran pakettiin tästä, Essiina76:n pakettiin tästä, Johannan pakettiin tästä, Pienen Elefantin pakettiin tästä, Hannen pakettiin tästä, Mrs Ruuhkan pakettiin tästä ja Tean pakettiin tästä.

Myös Annika on saanut ensimmäisen pakettinsa ja se on tällainen:


Annikan paketti

"Tätä pakettia ehdittiin odottaa kauan. 8-vuotias poikani tietää äidin "jouluhöperyyden" ja äidin mukanaolon Salaisessa Jouluystävässä. Poika on joka päivä koulusta tullessaan tarkistanut postilaatikon, josko paketti salaiselta olisi jo saapunut. Hieman huolissaankin ehti välillä olla, että mitä, jos pakettia ei tule ollenkaan. Eilen hän kuitenkin tuli juoksujalkaa koulusta kotiin hihkuen, että "Nyt se paketti on tullut! Lähettäjänä lukee Salainen jouluystävä!" Voitte varmasti arvata, että en ehtinyt valokuvata pakettia, joka oli paketoitu kauniiseen joulupaperiin, sillä niin innoissaan myös äiti oli tästä paketista. :) Paketista paljastui kaksi jouluista patalappua, samaan sarjaan kuuluva sydänkoriste sekä viisi IHANAA itsetehtyä (?) virkattua enkeliä. Minulla jäikin esitiedoissa kertomatta, että rakastan yli kaiken enkeleitä ja keräilen kaikenlaisia enkeliaiheisia koristeita, joten näistä olin erityisen ilahtunut. Kiitos Salainen Jouluystäväni.

Terveisin, Annika"Näiden lisäksi paketin ovat saaneet myös Erika, Sari, Sonja, Pirkkis, Marjo, Fire_Fox ja Mocca. Heidän pakettitarinoitaan odottelemme vielä hetkisen.

Kivaa keskiviikkoiltaa kaikille lukijoille! ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti