sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Salaisten Jouluystävien ensimmäiset paketit - erä 6

Salaisten Jouluystävien lähettämiä paketteja on taas saapunut perille runsain määrin. Haluaisin nyt muistuttaa heitä, jotka eivät ole pakettia vielä lähettäneet, että nyt kannattaa pistäa toimeksi. Ensimmäisen paketin täytyy olla perillä ensi viikon sunnuntaihin mennessä. Ja me kaikkihan tiedämme, että posti kulkee ainoastaan perjantaihin saakka. Joten tontut liikkeelle pikapikaa!

Lisäksi haluan muistuttaa säännöistä. Säännöissä sanotaan, että paketista täytyy ottaa valokuva. Nykyään lähes kaikilla on kamera tai kamerakännykkä, joten kuvan ottaminen ei saa muodostua ongelmaksi. Jos itsellä ei ole kameraa, niin varmasti jollakin henkilöllä lähipiirissä on kamera lainattavaksi. Lahjan lähettäjä on nähnyt paljon vaivaa paketin kokoamisessa, joten sääntörikkomuksen lisäksi on erittäin epäkohteliasta jättää kuva julkaisematta.

Toinen sääntö, minkä noudattamisessa tuntuu olevan ongelmia, on paketin saapumisesta ilmoittaminen. Tällä hetkellä minulla menee valtavasti aikaa siihen, että kyselen lähetettyjen pakettien perään, kun vastaanottaja ei ole paketin saapumisesta muistanut minulle ilmoittaa. Pakettien perään saa ja pitääkin kysellä, joten voitte laittaa kyselyjä minulle edelleenkin. Mutta pakettien vastaanottajia pyytäisin skarppaamaan, että lähettäkää tieto paketin saapumisesta minulle SAMANA PÄIVÄNÄ, kun olette sen saaneet. Blogijuttua voimme odotella viikon verran, niin kuin säännöissä mainitaankin. Eli pelkkä viesti "paketti on tullut" riittää siinä vaiheessa, kun olette paketin saaneet.

Sitten viimeaikaisiin paketteihin. Suvin paketti löytyy täältä, Pörrin paketti täältä, Mayn paketti täältä, Ninnin paketti täältä, Saaran paketti täältä, 5aran paketti täältä ja Helsun paketti täältä.

Lisäksi Mirjamin, Nuiskun, Tinttamariian, Lumisen ja Leenan paketit esitellään nyt Joulureessä.


Mirjamin paketti

Mirjamilla on upouusi kivannäköinen blogi, mutta julkaisen hänen ensimmäisen pakettinsa täällä Joulureessä aiemman sopimuksen mukaisesti. Seuraavat kaksi pakettia löytyvätkin sitten Mirjamin uudesta blogista.

"Kiitos Salaiselle jouluystävälle erikoisesta ja salaperäisestä paketista!:) Mieheni ihastui tähän pullonavaajaan totaalisesti eli varmasti tulee käyttöön! Mielenkiinnolla odottelen, mitä seuraava paketti tuo tullessaan. ;)

Terveisin Mirjam"


Nuiskun paketti

"Ensimmäistä pakettia oli postinjakaja yrittänyt tuoda kotiin erään työpäivän aikana ja kotiin tullessani eteisessä odotti ilmoitus isokokoisesta kirjeestä, jonka saisin postista. Miehenikin kysyi heti, että onkohan tää SE?! Kun vihdoinkin sain paketin lunastettua, koirani ystävällisesti auttoi paketin aukaisussa, oli siis melko odotettu lähetys meidän perheessä. Lopulta paketti oli yhteistuumin saatu auki, ja sieltä löytyi vaikka mitä! Paketista paljastui helpotusta sekä joulukortti- että joulukalenteriaskarteluun! Askartelukuviot sekä sydännumerot. Myös karkinnälkään sain suloista lääkettä Reilun Kaupan Strawberry Hearts-nameista, nam! Lisäksi kuusta pääsevät koristamaan (jos ei nyt kuitenkaan ihan vielä) yksi punainen ja yksi valkoinen pajusydän. Ja vielä pimeisiin syysiltoihin piristystä pinkeistä kellukynttilöistä. :)

t. Nuisku"Tinttamariian paketti

"Ihanata ihanata ihanata... Odotettu paketti saapui vihdoinkin harmaana syyspäivänä. Mikään ei olisi voinut isommin päivääni kirkastaa ja ihastuttaa kuin tämä herkullisesti paketoitu lahja.
Innoissani avasin paketin illalla ja mitä ihanuutta siellä olikaan.. Sydäntuikkuja, joita en ole kyllä koskaan aiemmin tavannut missään, herkullisen näköinen toffee, jonka säästän lauantaille sekä hurmaavan kaunis heijastinkukka joka päätyy takkiini koristukseksi. Isosti kiitos jouluystävälleni joka lähetti näin  i h a n a n  lahjan keskellä syksyn pimeitä päiviä.

- Tinttamariia"

Lumisen paketti

"Hei.

Minun joulupaketista tuli saapumisilmoitus kännykkään ja ison paketin kävinkin postista kotiin noutamasta. Jouluisia tavaroita oli kaunis rautalyhty tuikulle, itsetehtävä paperimassatonttu, puinen enkelipaketti, pari tuikkua sekä lahjanantajan itsetekemä valkea kynttilä. Mukaan oli sujautettu myös  pari kirpparilöytöä: Aku Ankan taskukirjoja, Kultainen Kompassi -dvd sekä jouluinen rasia ja halloween-heijastin.

Kiitokset jouluystävälleni paketista ja uutta jo innolla odottaen, terveisin LUMINEN"Leenan paketti

"Hei!

Myöhään eilen avasin aivan ihastuttavan paketin. Takana oli flunssaisen olon vuoksi raskas päivä, mutta Sinä Salainen Jouluystäväni toit siihen ihanan pilkahduksen. Paketistani paljastuivat joulunpunaiset ihanat villasukat, jotka myös yöllä lämmittivät jalkojani. Lisäksi tuikkuja kaunis paketillinen ja kaiken kruununa enkelikortti, joka pääsee kehyksiin, ja todella upea ja tunnelmallinen kirja, Joulukuun päiviä. Varmaan arvaatte, mitä luin ennen kuin uni voitti. Lämmin kiitos ja halaus salaiselle jouluystävälleni.

Leena"
Myös Pieni Elefantti, Mocca, Erika ja Hanne ovat saaneet pakettinsa, mutta heidän kuviin ja tarinoihin palataan ensi viikolla.

Suloista sunnuntaipäivää kaikille salaisille ja ei-salaisille jouluystäville!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti