sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Salaisten Jouluystävien ensimmäiset paketit - erä 4

Salaiset Jouluystävät ahkeroivat. ♥ Viime päivinä ainakin 7 pakettia on saapunut vastaanottajilleen. Mustankissan pakettiin pääset tutustumaan tästä, Jaanan pakettiin tästä, Elinan pakettiin tästä ja Sannan pakettiin tästä.

Myös TipTap on saanut oman pakettinsa. Tällaiselta näytti ja kuulosti hänen pakettinsa:

"Postilaatikkoon ilmaantui yllättäen pakettikortti - mitä ihmettä, en muista tilanneeni mitään, ja lähettäjän nimikin oli ihan outo. Vasta hetken mietittyäni muistin - Salainen Jouluystävä! Pakettikortin laitoin käsilaukkuun, jotta hakisin paketin postista seuraavana päivänä. Mutta kuinkas ollakaan, seuraava päivä töissä venyi pitkäksi, ja sitä seraavana päivänä oli työmatka edessä - paketti siis saisi odotella minua postissa. Vihdoinkin sain paketin haettua - ja mikä ihana joulupaperiin kääritty laatikko se olikaan! Avasimme paketin poikani kanssa, ja mikä ihana tuoksuva yllätys sieltä löytyikään! Paketissa oli kahvia, servettejä, joulupalloja, tuoksukynttilöitä, puolukkasaippua, rustiikki naulakko käsipyyhkeelle sekä parasta kaikista: aivan ihastuttava peltirasia! Mistä ihmeestä Jouluystäväni arvasikaan, että pidän erityisen paljon kauniista rasioista? Super suuret kiitokset Salainen Jouluystäväni!

t. TipTap"


Ai niin, melkein unohdin ;) - minäkin sain paketin tällä viikolla!! :D

Riemusta kiljuen pompin torstaina postilaatikolta kävelylenkin jälkeen, kun laatikossa odotti selvästikin Salaiselta Jouluystävältä saapunut paketti. Paketissa oli lapaset, jouluservettejä, jouluisia ääriviivatarroja, suklaalevy ja kortti. Kaikki otin vastaan ilolla ja riemulla, vaikkakin yksi nousi ylitse muiden - nimittäin lapaset. Vaikka kaapissani on yllin kyllin äidin ja muidenkin tekemiä lapasia, ei minulla vielä koskaan ole ollut yksiäkään näin suloisia. Hurjan pehmeät ja pörröisetkin vielä! Tuskin maltan odottaa pakkasten tuloa, että saan vetäistä ne käteeni valkoisen toppatakin kanssa. IHANAT!!! ♥ Kiitos!!!
Myös Luminen on saanut oman Salaisen pakettinsa tällä viikolla, mutta siihen palaamme tarkemmin ensi viikolla.

Paljon on vielä paketteja matkalla ja lähettämättä, joten jännityksellä jäämme odottamaan ensi viikon lahjasaldoa. Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa teille kaikille!


9 kommenttia:

 1. Joku oli siis lähettäny Smartpostin kautta paketin Sannalle? Harmittaa kun itse ei voi lähettää omalle SJY:lle kyseistä reittiä, nroa kun ei ollut hänen tiedoissa. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Hän oli itse selvittänyt Sannan puhelinnumeron. Oletko kysynyt oman jouluystäväsi puhelinnumeroa numerotiedustelusta? Yksittäisen puhelinnumeron minäkin voisin kysyä vastaanottajalta, mutta jos kysyn yhdelle, tiedän saavani sen jälkeen kymmeniä muitakin viestejä samasta asiasta. No, opimmepa ensi vuotta varten sen, että halukkaat voivat antaa ilmoittautumisen yhteydessä puhelinnumeronsa paketin lähettämisen helpottamiseksi.

   Poista
  2. Niin, ja eikö sitä mitä haluaa saada, niin voisi myös hioa,että tietäis mitä suunnilleen lähettää.
   Ei riitä, jos lukee: Vietämme perinteistä joulua.

   Poista
  3. Numerotiedustelusta kysymisessäkin voi olla riskinsä. Esim. minun henkilökohtaista puhelinnumeroani ei löydy tiedustelusta, mutta sieltä löytyy nimelläni sellainen numero, joka ei ole käytössä. Eli en tulisi saamaan ilmoitusta paketista, koska saatu puhelinnumero on väärä.

   Mutta ensi vuotta ajatellen hyvä idea, että halukkaat voivat antaa puhelinnumeronsa ilmoittautumisen yhteydessä.

   Poista
  4. Anonyymi: Suurin osa osallistujista on kertonyt hyvinkin tarkkaan mitä haluavat ja mistä tykkäävät. Jokainenhan sai kirjoittaa kuvaukseen juuri niin paljon tai vähän kuin haluaa. Ne joilla on blogi, ovat tietenkin helpoimpia lahjottavia, kun blogista voi käydä kurkkimassa, mistä vastaanottaja tykkää. Ensi vuonna blogittomille täytynee laittaa "vaatimus", että oman kuvauksen täytyy olla vähintään tietyn pituinen. Helpottaisikohan se? Ja toiseksikin, itse ajattelen niin, että jos ei ole paljoa kertonut mieltymyksistään, niin silloin kelpaa millainen lahja tahansa.

   Poista
  5. Sitähän voisi vaikka laittaa sellaisen "kiertokirjeen" tapaisen kyselyn, mitä blogeissakin kulkee, ja niihin sitten vastaukset. Vähän tarkempia kysymyksiä tyyliin: Kumpi tee vai kahvi, lempiväri jne.

   Poista
  6. Hyvä idea. :) Tätä kehitellään ensi vuotta varten. ;)

   Poista
 2. Aivan ihana tuo saamasi paketti! Tämä on oikein mukava vaihto, kiitos vielä kerran, kun järjestit sen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen vieläkin aivan fiiliksissä paketistani. :D Sen lisäksi, että omaa pakettia on jännä odottaa, on aivan ihanaa seurata, mitä muut saavat. Osallistujilla on tosi hyvä mielikuvitus, kun pakettien kirjo on ollut niin laaja. :)

   Poista