torstai 4. lokakuuta 2012

Lisää 1. kierroksen Salaisia paketteja

Ihania paketteja Salaisilta Jouluystäviltä on saapunut yllätettäville mukavasti tälläkin viikolla. Wiltsun paketti löytyy täältä, Mimuran paketti täältä, Olgan paketti täältä, Suklaamonsterin paketti täältä ja Majn paketti täältä.

Myös Tiia on saanut paketin Salaiselta Jouluystävältään. Tiialla ei ole omaa blogia, joten paketin esittely tulee tässä ja nyt:

"Aamulla lenkiltä tullessani suuntasin postilaatikoille. Juuri silloin postinkantaja kurvasikin paikalle. Pyysin meidän posteja ja postitäti sanoikin meille olevan pari pakettia. Toinen olikin yllätyksekseni Salaiselta Jouluystävältä! Paketista tulvahti vaniljainen tuoksu. Pienestä jouluisesta paperipussukasta löytyi sydämenmuotoinen tuikkukippo kera tuikun ja kahden vaniljatuoksukynttilän. Paketista löytyi myös Novitan Minikeräpaketti pienine lankakerineen ja pikkuinen kortti. Kerrassaan ihana paketti, ei olisi voinut olla täydellisempi :) Nyt löytyy tekemistä syksyn iltoihin kynttilänvalossa :) Kiitos!

Tv. Tiia"


Niin ja Elinakin on saanut jo pakettinsa! Hänen paketistaan ei ole vielä blogijuttua, joten palaamme siihen myöhemmin.

Pakettiuutisia tulee lisää todennäköisesti sunnuntaina.

2 kommenttia:

  1. Heh mä oisin halunnu osallistua tähän mutta löysin nää joulublogit liian myöhään. Ens vuonna sitte. :)Liitytkö muutes mun blogin lukijaksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos kaikki menee hyvin, niin eiköhän Salainen Jouluystävä pyöri täällä ensi vuonnakin. :)

      Poista