maanantai 1. lokakuuta 2012

Kosmetiikkajoulukalenteri

Sydämeni on lyönyt ylimääräisiä lyöntejä viime aikoina. Välillä se on jättänyt lyöntejä välistä ja olen myöskin huomannut pidättäväni hengitystä. Syy eriskummalliseen käytökseeni on tämä:Lancôme on tänäkin vuonna tuonut markkinoille joulukalenterin, joka sisältää toinen toistaan ihanampia minikokoisia kosmetiikkatuotteita.

En ole kosmetiikka-addikti. Itse asiassa olen järkikäyttäjä, jos kosmetiikan käyttöäni pitäisi kuvailla yhdellä sanalla. Käytän hyväksi havaitsemiani, laadukkaita tuotteita. Käytän aina jokaisen purnukan loppuun. Ostan uuden tuotteen vasta kun entinen vetelee viimeisiään. Tai jos olen ostanut uuden jostain syystä valmiiksi, en varmasti avaa sitä ennen kuin entinen on käytetty loppuun viimeistä atomia myöten. Poikkeuksia teen ainoastaan käsivoiteiden, huulirasvojen ja suihkugeelien kohdalla, joita minulla on aina melkoinen repertuaari käytössä ja odottamassa. Mutta yleisesti ottaen en hamstraa kosmetiikkaa ja kulutan sitä kohtuudella.

SILTI en pysty vastustamaan tätä joulukalenteria. Joka tytön unelma! Lupaan käyttää jokaisen tuotteen uskollisesti loppuun, jos tämän saan. Lupaan yllättyä jokaisesta luukusta sydämeni pohjasta, vaikkakin näen takakannesta jo etukäteen, mitä tuotteita kalenteri sisältää. Lupaan rakastaa jokaisen luukun yllätystä tasapuolisesti ja nauttia jokaisesta käyttöhetkestä intensiivisesti.

MUTTA: Tätä ei saa Suomeen mitenkään. Wiltsu kirjoitti tästä jo viime vuonna. Emme saaneet kalenteria silloin. Vuosi sitten suunnittelimme lähtevämme hakemaan kalenterit tänä syksynä Lontoosta. No, elämä mutkisti asioita ja Lontoon reissu jäi pelkäksi aikeeksi. Ainoastaan Selfridges Iso-Britanniassa myy tätä kalenteria. He eivät toimita nettitilauksia Suomeen. Puhelintilauksia toki toimittavat Suomeenkin, mutta silloinkin pitäisi olla Iso-Britanniassa osoite. No minulla ei ole (vaikka jokaisella tontulla kuuluisikin olla osoite joka maassa, eikö kuuluisikin?). Minulla ei myöskään ole Englanninmaalla ketään tuttua, joka voisi auttaa tämän hankkimisessa. Tietääkö joku teistä lukijoista, onko olemassa mitään keinoa saada tätä postin kautta Suomeen?

Viime vuonna lopulta hankin lohdutukseksi Anttilan meikkikalenterin, jonka sisällöstä olisin ollut onnellinen yläasteikäisenä, mutta en enää tässä iässä. Nähtäväksi jää, miten tänä vuonna käy.

13 kommenttia:

 1. Minä myös TARVITSEN tämän kalenterin. No, tiedän, etten sitä saa, ja pystyn ehkä elämään asian kanssa. Mutta hyvin iloinen olisin, jos kyseinen kalenteri ilmestyisi jostain eteeni. Ilostuttaisi joulukuuta paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä yritän vielä. Luovun toivosta vasta joulukuun ensimmäisenä päivänä.

   Poista
 2. Ihana joulukalenteri <3 Täytyy varmaan sitten vaan tyytyä johonkin halpakaupan suklaakalenteriin, kunnei tätä herkkua voi saada ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen jo päättänyt, että jos en tätä saa, tyydyn kuvakalenteriin. Eli herkkujen suhteen kaikki tai ei mitään. :)

   Poista
 3. aika kallis on:), minä luen ainakin yhtä englannissa asuvan blogia, http://sweetengland.blogspot.fi/, eihän siinä mitään menetä jos kysyy apua:)

  VastaaPoista
 4. Kälyni asuu Edinburghissa. Kyselenpä, josko hän voisi auttaa asiassa, itsellekin tuo nimittäin kelpaisi :)

  VastaaPoista
 5. Pitäisikin ottaa Briteissä asuvaan ystävääni yhteyttä ja pyytää häntä hankkimaan meille suomalaisille jouluttajille kasa näitä Ihanuuksia.

  -Anu-

  VastaaPoista
 6. Voi teitä söpöliinejä!!! ♥ Jos saatte näittä jollain keinolla Suomeen, niin tilaisitteko minullekin? Maksan kyllä kaikki kuluni vaikka etukäteen, kunhan vain saisin tämän jotenkin.

  VastaaPoista
 7. Tällä hetkellä näyttää siltä, että saan tämän joulukalenterin ystävän ystävän ystävän kautta ensi viikolla. Toivottavasti kaikki menee suunnitelmien mukaan, olen nimittäin onnesta soikeroisena jo nyt!!! ♥

  VastaaPoista
 8. Heips,
  Kysyin tuota kalenteria Lancomen asiakaspalvelusta ja vastasivat näin: ( tiedä sitten miten käsittelevät kehitysehdotukset :)
  t.Iinuska

  Hei,

  Lämmin kiitos yhteydenotostasi koskien Lancôme joulukalenteria.

  Kyseinen tuote ei kuulu Suomen valikoimiin, mutta kiitos loistavasta ideasta, laitan palautettasi eteenpäin vastaavalle osastolle.

  Ihanaa syksyä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Iinuska!

   Ihanaa, kun kaikki muutkin ovat niin innoissaan tästä kalenterista. :) Mitä enemmän kysellään kalenteria, sen todennäköisemmin sitä joskus saadaan Suomessakin. Tämä on nyt kolmas vuosi, kun Lancome julkaisi kalenterin. Selfridges myy sitä yksinoikeudella, kuten muinakin vuosina. Yksinoikeudella myytäviä tuotteita (varsinkin noin ison puljun) on todella hankala saada myyntiin minnekään muualle. Toisaalta, onhan Suomessakin esim. Stockmann, jonka valikoimiin tämä kalenteri sopisi kuin nenä päähän, joten jospa siellä innostuttaisiin samanlaisesta järjestelystä. Jos ei täsmälleen samaa kalenteria tulisi, niin ainakin joku vastaavanlainen laatumerkin kalenteri. Jäämme mielenkiinnolla odottelemaan ensi joulua, josko jo silloin rantautuisi kosmetiikkakalentereita meidänkin kauppoihin. :)

   Poista
 9. Hei,
  Toivotaan, että tulisi ensi jouluksi. Itselleni tuli mieleen, että siinä oiva joululahja toive minulta miehelleni. Pyytelen vain lahjan jo marraskuussa etukäteen :).... ja siitähän on jouluun niin pitkä aika, jotta unohtaa että on jo lahjan saanut. Voipi sitten toivota lähempänä joulua jotain muuta :D

  T.Iinuska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä menee kalenterin hankinta juurikin noin, että mies ostaa sen minulle joululahjaksi. Tosin jaksan hehkuttaa sitä varmasti jokaikisenä joulukuun päivänä niin että keneltäkään ei pääse unohtumaan sen olemassaolo. Joten muita joululahjoja tuskin sitten tulee. :) (Edellyttäen siis, että kalenterin hankinnassa ei tule mutkia matkaan, tällä hetkellä tilanne näyttää lupaavalta. :) )

   Poista