sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Salaisia paketteja saapunut

Salaiset Jouluystävät olivat tällä viikolla ahkerina. Craft'Annabellin pakettiin pääset tutustumaan tästä, TeijaJ:n pakettiin tästä, Reppanaisen pakettiin tästä ja Nellin pakettiin tästä. Lisäksi paketit saapuivat myös Saanalle ja Maikki81:lle. Heillä ei ole omaa blogia, joten minä esittelenkin siis heidän pakettinsa.

Saanan paketti:

"Eilen oli posti tuonut mukavan yllätyksen nimittäin pakettikortin! Tilanne kotona oli vaan sellainen, että pienimmäisemme oli kovasti sairaana ja niinpä en päässyt pakettia hakemaan heti. Tänään hurautin kuitenkin suoraan töiden jälkeen Postin kautta. Ja siellä odottikin ihan yllätys iloisessa Muumipaketissa :)) Mistähän se Salainen ystävä arvasikaan, että syksyn pimetessä tämä tonttu käpertyy aina sohvan nurkkaan viltin sisään lukemaan kirjoja aina, kun mahdollisuus koittaa! :) Paketista löytyi nimittäin Bergmanin ihana Fanny ja Alexander! Lisäksi oli kaunis punainen Venetsiankynttilä ja ihania sydänservettejä <3 Tervehdys Jouluystävältä oli kirjoitettu kauniiseen tonttukorttiin, joka myös kuvassa :)

Kiitos Salainen ystäväni, toit ilon tähän syksyisen sateiseen päivään kauniilla paketillasi! <3

T: Saana"
Lisäksi Saana oli saanut viime viikolla kortin Salaiselta Jouluystävältään.

"Tässäpä vielä kuva kortista, jolla Salainen Jouluystäväni yllätti minut edellisellä viikolla täydellisesti :) Minähän olen sininen ihminen henkeen ja vereen <3

Saana"Maikki81:n paketti:

"Sain ensimmäisen Salaisen Jouluystävän paketin. Sieltä paljastui kaksi kankaista kivaa joulukoristetta ja piparmintun tuoksuinen saippua. Ja enpä ole aiemmin vielä syyskuussa saanut joulukorttiakaan, mutta nyt sain. :) Kiitos Salaiselle ystävälle!"

Myös Suklaamonsteri sai pakettinsa tällä viikolla, mutta koska hän on parhaillaan matkoilla, palaamme hänen pakettiinsa tarkemmin ensi viikolla.

Nyt jäämmekin odottelemaan millaisia paketteja ensi viikolla putkahtelee Salaisien Jouluystävien postilaatikkoihin ja -luukkuihin. :)


PS. Pahoittelen, että muita kuin Salaiseen Jouluystävään liittyviä juttuja on Joulureessä ollut viime aikoina harmittavan vähän. Se johtuu siitä, että tämä tonttu laihduttaa (tuloksiakin on tullut), joten meillä ei ole vähään aikaan leivottu. Jouluaskartelutkin ovat vielä suunnitteluasteella. Mutta älkää hätäilkö, kyllä tämä reki vielä vauhtiin pääsee joulun lähestyessä. :)

2 kommenttia:

  1. Ihania paketteja ovat kaikki saaneet! Tulin vain ilmoittamaan, että juuri sain oman pakettini Salaiselta Jouluystävältä! Oli niin mieleinen, etten voi sanoin kuvailla. Kaikki paketin sisältämät jutut olivat juuri minun näköisiäni. Mutta paketista löytyi jotain sellaista, josta tuli heti minulle hyvin tärkeä... Postausta luvassa joko tänä iltana tai viimeistään huomenna. Suuret kiitokset Salaiselleni, olet oikea aarre ♥

    VastaaPoista
  2. mieki vein tännään postiin mun ystävän paketin, saa nähdä osuuko kohdalleen :) omaa pakettia odotellessa on kiva katoa näitä muitten paketteja! :)

    VastaaPoista