maanantai 17. syyskuuta 2012

Salainen Jouluystävä 2012 - ilmoittautuminen on päättynyt

Tämän vuoden Salaisen Jouluystävän ilmoittautuminen on nyt päättynyt. Olen lähettänyt kuittauksen sähköpostilla jokaiselle heti ilmoittautumisen saavuttua, joten jos olet saanut viestini, olet mukana. Ilmoittautumisia tuli paljon enemmän kuin osasin odottaa. Yhteensä 80 innokasta jouluystävää lähetti ilmoittautumisensa määräajassa. Se tarkoittaa sitä, että vielä ennen joulua 240 pakettia vaihtaa omistajaa. Voi mahdotonta mikä määrä!

Suoritan jouluystävien arvonnan juuri alkaneena maanantaina (päivän koittaessa) ja lähetän kaikille sähköpostilla oman jouluystävän tiedot mahdollisimman pian. Lisäksi laitan tänne Joulurekeen yksityiskohtaiset ohjeet ja säännöt.

Nyt se siis alkaa - Joulureen Salainen Jouluystävä 2012. Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikki 80 Salaista Jouluystävää!

12 kommenttia:

 1. Miksei mulle oo vielä tullut mitään mailia :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olet sama Tiia, keneksi epäilen sinua, niin ilmoittautumisesi on tullut minulle 12.9. ja olen kyllä vastannut viestiisi samana päivänä. :)

   Poista
  2. AHAAAAAAA siis se meinaa sitä viestiä :-------D Luulin, että olit lähettänyt nyt äskettäin kaikille jotkut uudet : DD okeiokei, ei hätiä mitiä :'')

   Poista
  3. Hetki vierähtää ennen kuin kaikille 81 osallistujalle on uudet viestit tulossa, mutta YRITÄN saada sen tehtyä maanantain aikana.

   Poista
  4. Jännityksellä odotellaan :) Sulla on aika iso urakka edessä ♥

   Poista
  5. Juu, hiukan isompi urakka kuin odotin, mutta kyllä tästä selvitään. :D

   Poista
 2. Minäkään en ole nyt saanut mitään s.postia, vai riittikö se että vastasit siihen silloin kun ilmottauduin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sinäkin olet saanut viestin ja lukekaahan ystäväiset huolella postaukseni loppuun saakka. :D

   Poista
 3. "Olen lähettänyt kuittauksen sähköpostilla jokaiselle ilmoittautuneelle, joten jos olet saanut viestini, olet mukana." - tuosta ymmärsin että olet jokaiselle laittanut uudet viestit,tms.. että on mukana. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Kuittaus" tarkoittaa yleensäkin vain lyhyttä ilmoitusta, että viesti on tullut perille. Ilmoittautuminen loppui puolenyön aikaan, joten tuollaisen määrän arpominen ja viestien lähettäminen ei ihan muutamassa minuutissa onnistu. =D

   Poista
 4. Muokkasin hieman tekstin sanamuotoa, olisikohan se nyt sellainen, ettei jää tulkinnan varaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja osallistujia on siis 80 eikä 81, niin kuin ensin laskin. Parempi ettei tee tähän aikaan vuorokaudesta enää yhtään mitään. :D

   Poista