keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Ensimmäiset paketit Salaisilta Jouluystäviltä

Salaiset Jouluystävät ovat päässeet vauhtiin. Tähän mennessä ensimmäisen paketin ovat saaneet jo Phedra, Anne, Mari ja Herkkunasu. Aivan mielettömän ihania lahjoja on kääröistä paljastunut! Phedran pakettia pääset kurkistamaan tästä, Annen pakettia tästä ja Marin pakettia tästä.

Herkkunasulla ei ole omaa blogia, joten paketti esitellään täällä Joulureessä. Tällaisen viestin ja kuvan Herkkunasu minulle lähetti:

"Heips,

Äsken soi ovikello ja olin hypätä kattoon, kun olin ihan omissa ajatuksissa sohvalla ja odottelin, että pienempi heräilee päiväunilta. Oven takana seisoi aina hyväntuulinen postipoika, joka toi minulle paksun kirjeen. Ja kas, kirje olikin salaiselta jouluystävältä :). Paketista löytyi vihreä joulusukka, glögimaustetta, pähkinä-rusinasekoituspussi, pakettitarroja, piparukkokoriste, jouluinen kynsiviila, 4 kpl kynttilöitä sekä enkeliaskartelupussi <3. Kiitos salainen jouluystävä <3.

terv. Herkkunasu"


Nyt jäädäänkin innolla odottamaan seuraavaa pakettierää. Loppuviikon paketeista kirjoitan Joulurekeen sunnuntaina. Kaikkiin paketteihin muuten pääsee jatkossa kurkkaamaan myös tuolta Salainen Jouluystävä 2012 -välilehdeltä. Paketin saapumispäivämäärää klikkaamalla pääsee katsomaan paketin sisältöä.

Sellainen muistettava asia vielä kaikille Salaisille Jouluystäville, että laittakaa pakettiin vaikka joku lappunen, jossa lukee, että lähettäjänä on Salainen Jouluystävä. Joillekin kun saattaa muistakin vaihdoista tulla paketteja, niin tiedetään sitten, mikä paketti liittyy mihinkin vaihtoon. :)


2 kommenttia:

  1. uh, nyt tuli kyllä paineita oman paketin tekemiseen :D ensimmäinen on melkein valmis, mutta vielä pitäis muutama juttu saada, etä voi postittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kannata paineita silti ottaa. :D Jokainen tekee omannäköisensä paketin. :)

      Poista