keskiviikko 8. elokuuta 2012

Kanadan kauneuksia

Sain taas tällä viikolla postia kanadalaiselta kirjeystävältäni. Tämä postaus ei paljon tekstiä kaipaa. Sanottakoon kuitenkin sen verran, että nämä skannerilla otetut kuvat eivät tee oikeutta todellisuudelle.

Kahden ensimmäisen pakkauksen kuvat ovat todella paksua kaksinkerroksista pahvia lisukkeena kimalletta, timantteja ja helmiä. Pakkaukset ovat hieman skannerin ruutua pidempiä.

Noin 30 cm pitkät suikaleet ovat postikortin vahvuista kartonkia, näkyvät ruudulla jonkin verran oikeaa kokoaan suurempina. Osassa kimalletta koristeina.

4 kommenttia:

 1. Kaikenlaista ihanaa sitä onkin olemassa :) Juuri joulukorttien ohjeita katselin vaikka ensin ajattlin, että tänä vuonna en niitä tee. Katsellaan......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on niin paljon valmiita (sekä ostettuja että itsetehtyjä) kortteja jemmassa, etten tarvitsisi yhtäkään lisää täksi jouluksi. Vaan ei niitä voi olla tekemättäkään, kun näin ihania korttitarvikkeita sain. :)

   Poista
 2. Voi ihanuus! <3
  toi punapohjanen arkki ja viimenen nauha erityisesti on mun mieleen :) onko sulla näistä joku lemppari? joko pää rupes suriseen suunnitelmia mitä tehdä näistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo punapohjainen arkki on mielestäni aivan paras. Ja todellakin huisisti paljon paremman näköinen livenä kuin kuvissa. Suikaleista innostun eniten ensimmäisestä ja kolmannesta. Niitä onkin melkoinen läjä. Jokaista suikaletta on 4 kpl, eli yhteensä suikaleita on 6x120cm. :) Johan riittää joulukortteihin reunuksia. :D

   Poista