lauantai 4. elokuuta 2012

Joulun Taikaa

Olen jo viime marraskuusta lähtien lueskellut Joulun Taikaa -keskustelupalstaa. Siellä jouluhöpsöt juttelevat joulujutuista ympäri vuoden. Keskustelu on aktiivista silloinkin, kun muut ihmiset eivät vielä jaksa ajatella joulua. Palstan tunnelma on aivan mahtava! Kaikilla muilla keskustelupalstoilla näyttää olevan ainakin välillä enemmän tai vähemmän myös negatiivista kirjoittelua, mutta Joulun Taikaa -palstalta se on poissa. Juuri siksi ihastuin palstaan niin paljon, että lopulta rekisteröidyin lukijaksi ylläpitäjä Sarpan pienellä kannustuksella. Rekisteröityneille käyttäjille on enemmän keskusteluja, kuin mitä julkisesti näkyy, joten aivan kaikkea ei tarvitse kaiken kansan nähtäväksi kirjoittaa. Tulkaahan piipahtamaan Joulun Taikaa -palstalla ja jouluhulluiksi itsensä tunnustavien kannattaa ilman muuta liittyä joukkoon!

Joulun Taikaa
joulu on pienten ihmeiden aikaa...5 kommenttia:

 1. Joulun taikaa on ehdottomasti paras keskustelufoorumi, jossa olen koskaan ollut mukana. Tervetuloa meidän muiden höperöiden pariin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole koskaan aiemmin kirjoittanut yhdellekään keskustelupalstalle. Joulun Taikaa kyllä vetää sellaiset pohjat, että siitä on mahdotonta parantaa! :)

   Poista
  2. En minäkään ole kovin monelle itse kirjoittanut, mutta useampaa aina silloin tällöin käynyt lukemassa. Niistä jokaisella on ollut enemmän tai vähemmän riidanhaastajia liikkeellä ja kiinnostus on lopahtanut siihen. Joulun taikaa on onneksi siitä 99% vapaata aluetta, ja on toivottavasti jatkossakin *<:)

   Poista
  3. Hihi, kiva, että mainostat palstaa täällä :) Palstalla on kyllä maailman kivoimmat ihmiset ja teen jatkossakin kaikkeni, että palstan ainutlaatuinen ilmapiiri pysyy juuri niin ihanana kuin se on :)

   Poista
  4. Tokihan niin mukavaa palstaa kannattaa mainostaa. :D

   Poista