sunnuntai 26. elokuuta 2012

Elokuun jouluostoksia

Jouluostosten teko on järkevintä joulusesongin ulkopuolella. Minulla on taipumus löytää kaupoista joulutavaroita ympäri vuoden. Yleensä ne on sysätty tavaratalojen hiljaisimpiin nurkkiin mielettömät alennuslaput seuranaan. Tällaisia juttuja on tarttunut mukaani viime aikoina:

Kynttilämansetteja Kodin1:stä, hinta 0,20€/kpl. Nämä ovat aivan hurjan söpöjä! Olisi vastuutonta ja erittäin vaarallista laittaa näitä poltettavien kynttilöiden juurelle, mutta koristeena ja kaukana tulesta nämä ovat oikein kauniita.

Ripustettava Joy-koriste Kodin1:stä, hinta 1,50€. Iiiiihanan punainen! Kaikki punainen on ihanaa. :) Jos ei muuta paikkaa löydy, niin joulukuuseen ainakin.

Silikoninen vuoka Prismasta, hinta hieman yli 4€. Mitään näin jouluista vuokaa minulla ei ole koskaan ollut. En ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta heti kun tulee pikkukakun tarve (tai himo), niin tämä otetaan käyttöön


PS. Salaisen Jouluystävän ilmoittautuminen alkaa ensi viikolla. Olkaahan kuulolla! ;)

6 kommenttia:

 1. Ihana blogi! Ja ihanaa, että SJY:n ilmoittautuminen alkaa kohta =) ensimmäistä kertaa aion mukaan tulla ja päässä tunkeilee jo pakettien mukaan liitettävän tarinan henkilöitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että muutkin jo tekevät suunnitelmia Salaisen Jouluystävän suhteen. Ei tarvitse enää pitkään odottaa. ;)

   Poista
 2. Uusi lukija ilmoittautuu! :) Itse kanssa rakastan joulua ylikaiken ja alankin valmistautumaan seuraavaan jouluun jo heti edellisen loputtua! :) Ihana tuo vuoka! :) Täytyy käydä katsomassa josko niitä vielä löytyisi ;) Ja Taidanpa minäkin ilmoittautua tuohon salaiseen jouluystävään ensimmäistä kertaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että on muitakin samanlaisia jouluttajia. Meillä ei ole sanavarastossa termiä "joulun jälkeen". :D

   Poista
 3. Täällä toinen, joka suunnittelee ekaa kertaa tähän osallistumassa, monesti olen jo käynyt kurkkimassa, joko tietoa olisi tullut. Ei enää kauan mene.

  VastaaPoista