sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Pistorasiat

Pikainen päivitys muuttorumban keskeltä. Siinä se nyt on. Uuden kotimme pikkuruinen yksityiskohta, joka teki minut hyvin, hyvin, hyvin iloiseksi!!! Jokaisessa makkarissa sekä olohuoneessa on pistorasia ikkunan yläpuolella. Johan meillä on jouluvaloja ensi jouluna!!! :)

Palailen ryhdikkäämmillä postauksilla muuttohulinan hiljennyttyä.



6 kommenttia:

 1. Aivan mahtavan ihana idea pistorasiat ikkunoiden yllä! Innolla odottelen kuvia jouluvaloistasi :)Kohtahan niitä jo pääsee virittelemään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on niin pieni juttu ja aika monessa uudessa talossa näitä laitetaankin, mutta minulle tämä on oikein sydäntälämmittävä yksityiskohta. Itse asiassa mieskin huokaisi helpotuksesta, kun ensi joulun valoilmiöt ovat aikaisempaa helpommat virittää ikkunoihin, eivätkä joka huoneen nurkat täyty jatkojohdoista. :)

   Poista
 2. Tuo on kyllä tosi hieno juttu!! :) Meillä oli kans entisessä kodissa pistorasia ikkunan päällä ja oli kyllä niin helppo niitä jouluvaloja sinne laittaa. Kohta ne syyspimeät tulee ja voi jotain valoa jo sinne ripustella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ehdin jo miettiä, että kannattaako noita jouluvaloja edes kaappeihin laittaakaan, kun ovat muuton jäljiltä sopivasti esillä. ;) Vaan ehkä perhesovun ylläpitämiseksi odottelen vielä pari kuukautta. :)

   Poista
 3. Ihana idea! Mä aina mietin täällä miten saan ne jatkojohdot piiloon ettei ne olisi näkyvillä :) Eihän ne johdot mitään maailman kauneimpia vempeleitä ole. Tuo on ihana yksityiskohta, olen iloinen puolestasi :D

  VastaaPoista