torstai 17. toukokuuta 2012

Tonttumainen torstai


Tänään rentouduttiin leffan merkeissä - tonttumaisen leffan nimeltä Elf. Tästä elokuvasta ei ollut minulla minkäänlaisia ennakko-odotuksia. En ollut koskaan ennen kuullutkaan koko elokuvasta, vaikka se on valmistunut jo vuonna 2003. Elokuvassa ei myös juurikaan esiintynyt tuttuja näyttelijöitä. Siksipä olinkin erittäin yllättynyt, miten ihanan jouluinen elokuva tämä Elf olikaan. Tunnelma oli suorastaan satumainen, sain joulufiiliksestä kiinni heti, vaikka toukokuu onkin.

Elokuvassa adoptoitu Buddy-tonttu saa kuulla olevansa ihminen ja lähtee pohjoisnavalta New Yorkiin etsimään biologista isäänsä, joka on tuhmien listalla!!! Täydellisen tonttumainen Buddy saa loppujen lopuksi hurmattua lapsenmielisyydellään kaikki tapaamansa ihmiset ja palauttaa kadoksissa olleen joulumielen monen ihmisen sydämeen.

Aivan ihastuttava elokuva, jonka tulen varmasti katsomaan uudelleen ja uudelleen monta kertaa joulun lähetessä. :)

6 kommenttia:

 1. Tämä on aivan paras elokuva!
  Meidän perheessä toinen katsotuin ja suosituin jouluaiheinen elokuva Grinchin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Grinchin kanssa ovat kyllä todellakin aivan tasavertaisia. Tästä tuli kertaheitolla minun suosikki. :)

   Poista
 2. Oih,kiitos leffa vinkistä.En ole itse tämmöisestä leffasta kuullutkaan,pakko laittaa hankinta listalle tämäkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmasti ole huono hankinta, jos olet samanlainen leffan katsoja kuin minä eli sama leffa katsotaan sata kertaa ihan sen takia, kun tietää jo etukäteen sen olevan hyvä. :)

   Poista
 3. Mulle on myös ihan outo leffa, mutta kiitos vinkistä! :) Tämä täytyy kyllä katsoa!! Tykkään Grinchistä itekin tosi paljon ja kaksi vanhinta lapsista on myös sen nähnyt ja tykkäsivät siitä kovasti. Kiva, kun löytyy uusia tuttavuuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä jatkan joululeffojen etsimistä koko ajan, joten toivottavasti löytyy vielä lisääkin katsottavaa ensi jouluksi. :)

   Poista