keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Yksin kotona


Yksin kotona (Home alone) - parhaat joululeffat ikinä! Katson nämä kaikki neljä jokaikisen joulun alla. Viime vuonna ajattelin säästellä näitä ja katsoa juuri ennen joulua, mutta sitten olikin niin paljon muuta puuhaa, että jäi katsomatta kokonaan. No, ei se mitään, katsoin ne vasta nyt helmikuussa ja tuli mukava jouluinen olo siltikin. :) Elokuvat kertovat pikkupojasta, joka jotenkin kummallisesti aina onnistuu jäämään jouluna yksin kotiin (ja kerran New Yorkiinkin) ja päätyy mitä hurjempiin seikkailuihin murtovarkaiden sekaan.

Yksin kotona -elokuvia on siis yhteensä neljä ja ne on tehty vuosina 1990-2002. Kaksi ensimmäistä elokuvaa ovat suosikkejani, koska onhan niissä pääosassa se ainoa oikea Kevin eli Macaulay Culkin. Tosin neljäs elokuvakin on omalla tavallaan hauska ja mukaansatempaava. Tästä voittekin päätellä, että kolmas elokuva on listassani viimeisellä sijalla. Mutta nyt laitetaankin leffat taas muutamaksi kuukaudeksi takaisin pakettiin ja otetaan ne esille jälleen syksyn pimenevinä iltoina.

3 kommenttia:

  1. Minusta kans ne kaks ekaa on parhaimmat :) Nämä on munki suokkareita ja tulee mukavan jouluinen tunnelma millon vaan näitä kattoessa vaikka elokuvissa tapahtuukin kaikenlaista ennenkuin pääsevät joulusta nauttimaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Ja kaiken lisäksi minua jännittää joka kerta ihan yhtä paljon Kevinin puolesta, vaikka osaan ulkoa jokaisen käänteen, mitä elokuvissa tapahtuu. :D

      Poista