keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Nauhaa ja pitsiä

Korttiaskartelut on kovassa käynnissä. Ehkäpä muutama joulukorttikin on tekeillä, mutta koska tykkään laittaa joulukortteihin jossain muodossa lasten kuvat mukaan, jää joulukorttien askartelu suurimmalta osin lähemmäksi joulua, jotta saan liittää niihin tuoreet kuvat. Mutta Ystävänpäivä lähestyy ja tänä vuonna olen ajatellut tehdä kaikki ystävänpäiväkortit itse. Muutama kortti on jo valmiina ja päivittäin yritän saada jonkun kortin tehtyä.

En ole mikään askarteluekspertti, enkä myöskään itse ole koskaan täysin tyytyväinen aikaansaannoksiini, mutta mukavaa puuhaa askartelu on. Teen kaikki ystävänpäiväkorttini niistä materiaaleista, mitä kaapeista löytyy jo ennestään, joten yksikään tekemäni kortti ei ole samanlainen, eivätkä ne noudata mitään kaavaa. Samaa aion toteuttaa ensi vuoden joulukorteissakin. Aion tehdä jokaisesta kortista oman yksilönsä.

Mutta pakko esitellä teille se yksi ja ainoa materiaali, mitä olen hankkinut kortteja varten uutena. Olen hurahtanut pitseihin ja nauhoihin. Olen myöskin aivan hämmentynyt siitä, missä hinnoissa kaikki nauhat pyörivät kaupoissa. Yhdellä eurolla ei saa kovin kummoista pätkää ostettua. Niinpä tässäkin pelastuksekseni saapui huuto.net. Löysin huutiksesta aivan mahtavan myyjän, jolta huusin lähemmäksi 20 metriä nauhaa ja pitsiä. Niällä pärjään varmasti jo aika pitkälle. Paketti saapui tänään ja oli aivan ihana avata kauniisti paketoidut nauhat paketistaan.

Tällaisia nauhoja saapui tällä kertaa ja olen täysin vakuuttunut siitä, että jatkossakin käännyn nauhatarpeissani huuto.netin puoleen. Näistä nauhoista sain jo jotain ideaa joulukortteihinkin. Nähtäväksi jää, mitä ideoistani saan vietyä toteutukseen saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti