perjantai 23. joulukuuta 2011

Ystävältä

Onni on omistaa rakas Ystävä ♥ Paitsi että hänen kanssaan voi jakaa ilot ja surut, osaa hän myös piristää mieltä juuri sillä oikealla hetkellä. Tänään minulla on tohinapäivä. Mukavaa puuhastelua koko päivä. Porkkanalaatikko on parasta aikaa uunissa ja seuraavana on vuorossa bataattilaatikko. Yöksi laitetaan kinkku uuniin ja viimeiset paketitkin saavat kääreensä yön hiljaisina tunteina.

Mutta siitä Ystävästähän minun piti kirjoittaa. Kaiken tämän touhuilun keskellä Ystävä oli käynyt jättämässä pienen yllätyksen oven taakse. Tippa tuli linssiin ja herkistyin kovasti yllätyksen huomatessani. Kiitos ♥ Sanat eivät riitä kertomaan, kuinka paljon pieni muistaminen merkitsi.

Ystävän tekemät joulumakeiset ovat aivan parhaita. Nyt täytyy vain pitää huoli, ettei pieni tyttäreni ehdi napostella salaa kaikkia suuhunsa, jotta edes yhden ehtisin itsekin maistaa joka lajia. Kaunis pororasia sisälsi seuraavat jouluiset makeiset: glögitoffee, kermacola, piparkakkutryffeli, minttupalat, valkosuklaapallerot ja maitosuklaakrokantit. Lahjapaketin sisältö on vielä salaisuus itsellenikin. Huomenna selviää sekin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti