sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Kauneimmat joululaulut


Kauneimpien joululaulujen aika alkaa olla kuumimmillaan. Kauneimmat joululaulut on Suomen lähetysseuran tapahtuma ja niitä järjestetään lähes jokaisessa seurakunnassa. Minä kävin jo englanninkielisissä Kauneimmissa joululauluissa, eli Christmas Carols -tapahtumassa Oulun Tuomiokirkossa ja tarkoitus on vielä mennä laulamaan yhdet suomenkielisetkin joululaulut. Täältä löydät tiedot siitä, missä kaikkialla ja milloin Kauneimpia joululauluja järjestetään tänä vuonna.

Tämän vuoden laululista on perinteinen, mutta mukana myös uudempia lauluja, joista itse en kaikkia edes tunne.

1. Arkihuolesi kaikki heitä
2. Me käymme joulun viettohon
3. Loistaa
4. Nyt sytytämme kynttilän
5. En etsi valtaa, loistoa
6. Joulukirkkoon
7. On hanget korkeat, nietokset
8. Seimen lapsi
9. Hän seimessä nukkuu
10. No, onkos tullut kesä
11. Joulun kellot
12. Joulupuu on rakennettu
13. Pieni liekki
14. Pienen lampaan jouluyö
15. Ilouutinen
16. Jouluilta
17. Sydämeeni joulun teen
18. Tulkoon joulu
19. Heinillä härkien kaukalon
20. Taivas sylissäni
21. Sylvian joululaulu
22. Jouluyö, juhlayö
23. Varpunen jouluaamuna
24. Maa on niin kaunis

Pikkutytöstä asti olen Kauneimmissa joululauluissa odottanut eniten saavani laulaa Heinillä härkien kaukalon. Se on tämänvuotisessakin laululistassa. Mikä on sinun suosikkisi Kauneimmista joululauluista? Voit nyt käydä äänestämässä suosikkiasi täällä. Äänestäjien kesken arvotaan Maailman kauneimmat joululaulut CD.

Nettisivuilla voi myös osallistua joulukeräykseen. Joulukeräyksen avulla parannetaan perheiden elinolosuhteita ympäri maailmaa. Kerättyjen varojen turvin edistetään ruokaturvaa, koulutusta, naisten toimeentulomahdollisuuksia, terveydenhoitoa, tietoisuutta hivistä ja aidsista, orpojen, vanhusten ja vammaisten hoivaa sekä kirkkojen perhetyötä. Lahjoituksen voi tehdä suoraan pankkitilille, soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin sekä suoraan verkkomaksuna. Lisätietoja keräyksestä sekä ohjeet osallistumisesta löydät täältä.

Kauneimmat joululaulut soivat myös netin Jouluradiossa omana kanavanaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti