keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Joulupuu-keräysVielä on muutama päivä aikaa ehtiä mukaan Joulupuu-keräykseen. Meillä Suomessakin on paljon lapsia, jotka jäävät tänä jouluna ilman lahjoja. Joulupuu-keräyksen avulla, voit sinäkin antaa osasi ja ilahduttaa jotakuta vähäosaista lasta antamalla hänelle lahjan. Joulupuu-keräys järjestetään usealla eri paikkakunnalla. Tarkemmat tiedot, keräysaikataulut ja -paikat oman paikkakuntasi keräyspisteistä löydät parhaiten googlettamalla sekä Facebookin Joulupuu-sivuilta. Kuopion alueen keräyksestä pääset tarkemmin lukemaan täältä.

Paikkakuntien keräyspisteistä löytyy joulupuu, joka on koristeltu eri-ikäisille lapsille tarkoitetuilla pakettikorteilla. Joululahjan antaja tuo pakettinsa joulupuun juurelle ja valitsee puusta pakettikortin, jossa kerrotaan minkä ikäiselle lapselle lahja lahjoittajan mielestä sopii.

Joulupuu-projekti haluaa pysäyttää ihmiset miettimään, mitä juuri Minä voisin tehdä lasten hyväksi. Sinun lahjasi voi olla saajalleen Se ainoa lahja.

1 kommentti:

  1. Monena vuonna kuullut uutisoinnissa tästä projektista, mutta tänä vuonna kaupungin kauppakeskuksessa tuli konkreettisesti vastaan, ja pistettiin paketit kämppiksen kanssa menemään. Hieno keräys!

    VastaaPoista