perjantai 16. joulukuuta 2011

Foliomansetit ja tunnelmia

Miten olen ennen pärjännytkään ilman foliomansetteja. Mansetit on tarkoitettu pitkille kynttilöille helpottamaan niiden pystyssä pysymistä. Sain omat mansettini muutama päivä sitten joulukalenterista (kiitosta vaan Teija). Tietoa ei ole, mistä nämä on ostettu. Itse en ole näihin aikaisemmin missään törmännyt.


Pari viime viikkoa olen ollut aika saamaton. Tuntuu, ettei energiaa tahdo riittää mihinkään ylimääräiseen. Jouluvalmistelut on aikalailla vaiheessa vielä. Täytyy tunnustaa, etten ehtinyt saada joulukorttejakaan lähtemään sillä halvemmalla maksulla, vaan postittelen ne vasta ensi viikon alussa normaalin kirjemerkin hinnalla. Minulle käy hyvin usein niin (ihan kaikissa asioissa ja muulloinkin kuin jouluna), että aloitan valmistelut ja suunnittelut ajoissa ja sitten kuitenkin lopulta huomaan, että suurin osa hommista on vielä tekemättä ja ne jäävät aivan viime tippaan. Noh, onhan tässä vielä viikko aikaa :)

Joka tapauksessa uskoisin olevani ensi viikolla ahkerampi bloggailunkin suhteen, sillä luvassa on paljon leivontaa ja ruuan laittoa, joista varmaan jotain jaan teillekin täällä.

Koti näyttää ja tuntuu jo hyvin jouluiselta. Kynttilöitä on polteltu ahkerasti ja torttujakin leivottu useampi pellillinen.


3 kommenttia:

 1. Foliomansetit ostin Halpa-Hallista, eivätkä maksaneet juuri mitään. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä. Pitkät kynttilät ovat olleet meillä jo pannassa, kun kissat pöydälle hyppiessään helposti kaatavat ne, jos kantoja ei saa kynttilänjalkaan todella tukevasti. Pitänee kokeilla tuommoisia....ja juu ei, etä ole ainoa, jolle tuppaa käymään jouluvalmisteluissa tuolla tavoin. Täällä ilmoittautuu toinen samanmoinen.

  VastaaPoista
 3. Teija, hyvä tietää, että Halpa-Hallista ainakin saa näitä :)

  Millan, nämä tuntuvat kyllä tosi kätevillä pitkillä kynttilöillä. Pitävät kynttilät todella tukevasti pystyssä.

  VastaaPoista