keskiviikko 21. joulukuuta 2011

5aran kolmas paketti Salaiselta Jouluystävältä

5arakin on nyt saanut kolmannen eli viimeisen pakettinsa Salaiselta Jouluystävältä. Pakettiin pääset tutustumaan tästä.

Kaksi salaista pakettia on vielä saapumatta vastaanottajilleen. Nyt alkaa olla todella kiire, joten jos ei paketit ole vielä lähetetty, niin nyt salamana postiin ja pikapakettina lähetys, jotta ehtii vielä ennen joulua!

5 kommenttia:

 1. Mie täällä vielä odottelen pakettiani saapuvaksi. Harmi vaan, että huomenna lähdetään aikaisin aamulla vanhemmilleni joulun viettoon eli en pääse postia katsomaan enää. Pitää värvätä sisko käymään postilaatikolla, niin saan jouluksi paketin, toivottavasti.

  VastaaPoista
 2. Kovasti toivon, että ehdit saada paketin ennen joulua!! Ensi vuoden Salaisen Jouluystävän määräaika laitetaan päättymään vähän aikaisemmin, jotta kaikki varmasti ehtivät saada oman pakettinsa. Jotain muitakin pieniä täsmennyksiä ja muutoksia aiomme seuraavalla kierroksella toteuttaa, joten siitä tulee varmasti vieläkin parempi kuin tämänvuotisesta Salaisesta Jouluystävästä. :)

  VastaaPoista
 3. Eräs tonttu teki tiedustelutyötä ja sai selville, että Lasienkulin kolmas paketti on postitettu eilen. Joten saapunee huomenna perille :) Samoin Leean paketti on postitettu ja on perillä varmastikin huomenna, ellei tänään ole tullut :)

  VastaaPoista
 4. Minä sain tänä aamuna paketin :) Oli siis tullut eilen mutta pääsin kotiin näkemään sen vasta tänään. Laitan siitä tänään kuvan, kunhan kerkeän. Paketti oli kaikista saamistani ihanin! Ylitti kaikki odotukset! Ja piristi niin ihanasti valvotun yön jälkeen, tuli hyvä mieli koko päiväksi!!

  VastaaPoista