tiistai 1. marraskuuta 2011

Teijan toinen paketti Salaiselta Jouluystävältä

Tänään postilaatikosta löytyi pakettikortti, jossa sisällöksi mainittiin ”jouluylläri”. Salainen Jouluystävä oli muistanut minua! Hip hip hurraa!! Pitkältä tuntui kilometrin matka (autolla) postiin ja takaisin, kun en olisi millään malttanut odottaa paketin avaamista. Paketin sisältö on tälläkin kertaa oikein mieluinen. Paketista löytyi IHANA punakultainen joulunauha, kaksi söpöä pientä mukia, neljä jouluista pyykkipoikaa ja rasiallinen marmeladikaramellejä. Salainen jouluystäväni taisi muistaa, että punainen on lempivärini. ;)


Postitusteknisistä syistä Salaisen Jouluystävän henkilöllisyys paljastui minulle tämän paketin myötä. Mutta se ei haittaa mitään, koska arvasin jo ensimmäisen paketin perusteella, kuka hän on. En osaa sanoa, mistä sen tiesin, mutta olin aivan varma siitä koko ajan. Mielenkiintoinen juttu, nimittäin tunnen kierroksen osallistujista henkilökohtaisesti vain kaksi henkilöä, eikä Salainen Jouluystäväni ole kumpikaan heistä. Teille sitä en tosiaankaan vielä kerro, saatte jännittää loppuun asti paljastusta. :)

Yhtä vaille kaikki Salaisen Jouluystävän osallistujat ovat nyt saaneet ensimmäisen pakettinsa. Ainoastaan Marzzun paketti on vielä saapumatta. Toivoisinkin, että Marzzun Salainen Jouluystävä lähettäisi hänelle paketin mahdollisimman pian, koska on kurjaa lukea toisten saaneen jo toisen paketin, kun itse ei ole saanut ensimmäistäkään. Odottavan aika kun on pidempi kuin muiden.

1 kommentti:

  1. Ai niin, meinasi unohtua. SUURET KIITOKSET SALAISELLE JOULUYSTÄVÄLLENI!!! :)

    VastaaPoista