tiistai 22. marraskuuta 2011

Suomenlinnan joulutapahtuma

Tulevana viikonloppuna on Suomenlinnassa mielenkiintoisen kuuloinen joulutapahtuma. Menisin aivan varmasti itsekin mukaan tunnelmoimaan, jos vaan asuisin lähempänä (ja jos en olisi menossa Rovaniemelle samaan aikaan).

Ohjelmassa on mm. 1700-luvun joulumarkkinat, Tiernapojat, joululauluja Linnoituksen laulajien esittämänä, joulujazzia ja jouluinen opastettu kävelykierros. Paikalla on myös itse Linnoitustonttu ja Suomenlinna-museossa voi kulkea Linnoitustontun reittiä, joka on omatoiminen tehtäväpolku lapsille. Kaksipäiväisen tapahtuman tarkan ohjelman ja aukioloajat löydät Suomenlinnan sivulta.

Kertokaahan kokemuksia, jos käytte tapahtumassa!! Varsinkin 1700-luvun joulumarkkinoista ja joulujazzista olisi mukava kuulla lisää!

1 kommentti:

  1. Heii!! Kiitos kun muistutit tästä!:) En ois ilman blogia muistanutkaan tätä! Pitää kyllä mennä kun en ole Suomenlinnassa käynyt nyt muutenkaan aikoihin. Viime kesänä kävin viimeksi ja piti ottaa koira rantsulle mukaan ja antaa sen uida meressä; jotenkin se jäi ja menin omine nokkineni sinne. Mut nyt vois mennä tohon tapahtumaan ja ottaa vaikka koirukin mukaan!:) Varsinkin kun isä oli ollut viime vuonna tos tapahtumassa ja oli kuulema ollut tosi hieno! Oli ollu hevos rekeä ja vaikka mitä!:) Meen kyl tonne! Kun en päässyt tänävuona Hesan joulukadun avajaisiinkaan; ja kyllä harmitti!:( Eteenkin kun siel ois ollu mun ystävä tänä vuonna mukana koiransa kanssa tos basset kävelyssä! Ostettiinkin Vilma koiralle yhdessä joululiina kaulaan ja vähäsen koristeita. Mut en sit itse päässykään paikanpäälle; joten tonne linnaan nyt sitten!!:)
    Marelo

    VastaaPoista