sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Pikavisiitti Rovaniemelle ja Haaparantaan

Joulureki suuntasi eilen kulkunsa Rovaniemelle Joulupukin Pajakylään. Starttasimme Oulusta jo aikaisin aamulla, joten perillä oltiin hyvissä ajoin. Mukana olivat minä ja mieheni sekä Wiltsu ja häneen perheensä, johon kuuluvat mies ja kaksi lasta. Lasten jännitys oli käsinkoskeltavissa, kun he tiesivät jo lähtiessä minne ollaan menossa. Joulupukkia katsomaan, voi mahdotonta! Suunnistimme siis heti ensimmäisenä joulupukin luo. Käytävä, joka johti joulupukin huoneeseen, oli pullollaan ihanuuksia!!! Harmittaa ihan mahdottomasti, ettei siellä saanut ottaa valokuvia. Paikka oli suorastaan satumainen!

Pajakylästä muutenkin saimme huonosti valokuvia. Tunnelma oli kaikkea muuta kuin jouluinen, kun sää oli synkän harmaa ja pihat olivat niin liukkaita, että luistimet olisivat olleet sopivin kenkävalinta tälle reissulle.

Joulupukin pääpostikonttorista lähetimme juuri ostamamme palkinnot Joulureen arvonnan voittajille. Ensi viikon loppupuolella paljastamme, mitä voittopaketit sisälsivät. Odotellaan kuitenkin, että voittajat ovat nähneet ne ensin, että yllätys säilyy heillekin.

Postikonttorissa oli valtavat määrät kirjeitä, joita joulupukki on saanut niin lapsilta kuin aikuisiltakin ympäri maailmaa.Tämä on pisin kirje, jonka joulupukki on koskaan saanut:


Koskapa tekemistä oli paljon ja aikaa vain yksi päivä täytyi meidän tehdä vaikeita valintoja sen suhteen, että minne suunnistimme seuraavaksi. Päätimme jättää SantaParkissa käynnin väliin. Halusimme ehtiä vielä Haaparantaan jouluostoksille. Olen käynyt SantaParkissa kolme kertaa aikaisemminkin ja se on vuosien varrella valitettavasti muuttunut vaisumpaan suuntaan, joten uskalsin luottaa siihen, että Haaparannan jouluostoslöydöt ovat meille tärkeämpiä kuin SantaPark. Lapsillekin Haaparannassa on mukava leikkipaikka karkkikaupan yhteydessä. Oikea oli ratkaisumme suunnata autojen nokat Ruotsin rajan yli. (Lisäksi Wiltsun poika oli aivan haltioissaan, kun päästiin Ruotsiin!) Joulushoppailu Haaparannassa kannattaa aina! Emme ehtineet edes Tornioon enää ostoksille, kun viihdyimme Haaparannan kaupoissa niin hyvin. Huomenna kuulettekin tarkemmin, mitä kaikkea reissulta lähti mukaani.

3 kommenttia:

 1. Eipä se pohjoisessakaan näytä kelien puolesta kovinkaan jouluiselta :o(. Mutta onneksi on vielä 4 viikkoa aikaa tulla lunta ja pakkasta!

  Ps. Nyt kyllä alko vähä jännittään ;o)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti saatais edes vähän lunta ja sopivasti pakkasta jouluksi!!!

  Minua jänskättää myös, että tykkäätkö siitä, mitä pakettiin laitettiin. :)

  VastaaPoista
 3. Teija: Annettu lahja on saatu lahja eikä siitä saa valittaa (näin mulle on opetettu) ;o)

  VastaaPoista